Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetArenales del Sol

Arenales del Sol

Nyproduktion i modern och stilren design i populära Arenales del Sol

185 000 EUR Lägenhet 3 rum

Loading...

Beskrivning

Varmt välkommen till detta fantastiska projekt i populära Arenales del Sol, strax söder om Alicante stad och 15 minuter från flygplatsen.

Detta är den tionde fasen i detta attraktiva projekt och här byggs 27 lägenheter med två eller tre sovrum med antingen uteplats, balkong och/eller takterrass. Alla har utsikt över det trevliga poolområdet omgärdat av grönska.

På kort avstånd finns den fina och långa stranden "Playa Carabassi" och ett bra utbud av restauranger, caféer och service. Finns även fina promenad- och cykelvägar.

Priser från 211 000 euro (plus skatt)
Planerat färdigställande: juli 2020

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:1 st
  • Byggnadsår:2020
  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Gabriel Karleving

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-150... Visa telefon

gabriel... Visa epost

Annons

Loading...Loading...