Annons

Loading...

VillaGustavsvik, Nacka

Gustavsvik, Nacka

Oxbärsvägen 10

Villa 6 rok 233

Beskrivning

Välkommen till en generös och styckningsbar fastighet i fint läge med en uppförd arkitektritad villa om totalt ca 204 kvm i tre våningsplan. Bostaden är välplanerad och de stora fönsterpartierna bjuder in solljuset fint i de luftiga rummen som har mingelvänliga sociala ytor. Sällskapsrummet bjuder på en vacker vy ut över anlagda uteplatser och trädgårdens grönska. Här finns även möjlighet att anlägga en egen pool för en vacker vattenspegel intill uteplatsen. Fastigheten kommer framöver även kunna styckas i två delar enligt den nya detaljplanen som väntas blir klar inom kort. På fastigheten finns även en rymlig gästbostad om ca 57 kvm med en vinterträdgård som leder in ljuset ovanifrån i bostaden. Detta ger fastigheten uthyrningsmöjlighet och en god inkomstkälla vid behov eller att användas som generationsbostad.
Från huset har man nära till så väl Gustavsviks havsbad med strand och hopptorn som Gustavsviks båtklubb, vilka båda nås via en kortare promenad.
I samband med att nya planen för området blir klar planeras för busshållplats längs med Dalvägen i området. Idag är det gångavstånd på ca 7 minuter till bussen.
Vid Oxbärsvägens slut efter grönområdet i Västra parken planeras enligt nya detaljplanen även för en förskola. Närmsta förskola/skola är idag i Boogård Sågtorp eller i Myrsjö.
Kommunalt vatten och avlopp samt kommunala vägar införs när nya planen börjar gälla. Anslutningskostnader för detta betalas av köparen. En underbar fastighet för blivande ägare att åtnjuta. Välkommen hem!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Äganderätt
  • Tomtarea:2 100 m²
  • Byggnadsår:2011

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Henrik Silver

Bjurfors Nacka
Lillängsvägen 3, Nacka

070-782... Visa telefon

henrik.... Visa epost

Annons

Loading...Loading...