Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetUppsala

Uppsala

Liljegatan 4b

Lägenhet 1,5 rok 41

Loading...

Beskrivning

Kan alla kvadratmeter i bostaden vara perfekt planerade undrar du? Svar ja!

Välkommen till en genuint renoverad 1,5a allra högst upp i huset med fönster i två väderstreck och till och med en balkong med bästa solläge mot sydväst. Denna bostad har blivit omsorgsfullt renoverad till perfektion där varenda kvadratmeter varit med i bedömningen av bostadens utformning. Denna omtanke har gjort att det skapats ett perfekt sovrum med både överskåp och tillhörande belysning. Med den sydvästliga balkongens läge får du sol under tidig förmiddag och sedan kan du åtnjuta solen under större delen av dag och kväll. Bostadens låga avgift gör att boendet blir oerhört billigt! På Liljegatan 4B är det ett mycket pendlarvänligt läge eftersom du endast med en kort promenad tar dig till tågstationen.

I bostadsrättsföreningen HSB Brf Åttan har de en mycket solid ekonomisk ställning med en låg belåningsgrad om endast 3607 kr lån/kvm. Bostadsrättsföreningen är en av få som har balkonger i bostadsrområdet Fålhagen, vilket är oerhört attraktivt när de dessutom har det sydvästliga läget. Bostadsrättsföreningen fördelar sig på 1-3:or vilket gagnar en trygg föreningsstruktur.

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. De mataffärer som finns i närheten är Coop Stationsgallerian samt välsorterade ICA Kvarnen och Hemköp Svava. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift:2 759 kr/mån
  • Byggnadsår:1943
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Joel Sundin Cruickshank

Mäklarhuset Uppsala
Strandbodgatan 10, Uppsala

076-260... Visa telefon

joel.cr... Visa epost

Annons

Loading...Loading...