Annons

Loading...

LägenhetFerragudo, Portugal

Ferragudo, Portugal

Ferragudo MREP 150

400 000 EUR Lägenhet 7 rum

Beskrivning

Fantastisk, lyxig lägenhet, två sovrum, privat terrass, garage och havsutsikt.

Denna fantastiska lyxiga lägenhet med två sovrum ligger i en ikonisk byggnad i Ferragudo. Denna glamorösa lägenhet är noggrant detaljerad och har tre nivåer. På bottenvåningen kommer du in i lägenheten där du hittar stort ljust öppet vardagsrum. Möblerat med möbler av hög kvalitet. Vardagsrummet har vändbar luftkonditionering varm / kall märke Daiking.Det finns en anslutning för sat-tv, internet och inbyggt ljudsystem, extra förråd och en gästtoilet.The angränsande kök, har ett trevligt träbord med plats för sex personer. Köket är utrustat med ugn, mikrovågsugn, spis / frys, gasspis allt från kända varumärken. Från köket kommer du ut till en terrass, som har en inbyggd grill och matbord med plats för fyra personer.

En trappa leder dig till första våningen där det finns 2 eleganta soliga sovrumsviter med en av dem har en garderob som har trädörrar och en spegeldörr. Båda sovrummen har eget badrum med badkar / dusch, handfat, toalett, bidé. Sovrummen har omvänd luftkonditionering (varmt, kallt) och badrummen har en handdukstolvärmare. Båda sovrummen har sin egen soliga privata terrass. Sovrummet på östra sidan har en extra förråd.

Ett trappväg leder dig till tredje våningen där du hittar en stor solig privat takterrass i söderläge. Terrassen har utsikt över havet / floden andrade, marinan i Portimao. Det finns anslutningar för en dusch, och tillräckligt med utrymme för att skapa en stor grill plats.

Lägenheten har en privat parkeringsplats i garaget och ett extra förråd för att lagra dina golfklubbar, resväskor, skivbrädor etc.

En fantastisk året runt levande lägenhet eller som en investeringseiendom att hyra ut eftersom denna lägenhet ligger nära alla bekvämligheter och gångavstånd till stränderna. Lägenheten är unik eftersom precis runt hörnet finns det stormarknader , bageri, tvätt, slaktare, tidningsbutik, postkontor etc. De vita stränderna och watertaxi från Ferragudo är en 5 minuters promenad som tar dig till Praia da Rocha stränder, Marina i Portimao och Portimao. Den ikoniska byggnaden har en gemensam sittgrupp i trädgården. Lägenhetsavgift € 50 p / månad.

Lämplig för gyllene visumändamål, vänligen kontakta oss för mer information om att få Golden Visa.

ytterligare detaljer

Stränder några minuters gångavstånd
affärer, restauranger, barer 1 minuters promenad
luftkonditionering i hela lägenheten, märke Daikin
privata takterrasser söderläge, havsutsikt, utsikt över hamnen i Portimao
fönsterluckor elctric, i hela lägenheten
solsystem i hela lägenheten
videointercom i hallens bottenvåning och första våningen
möblerad ingår i försäljningspriset ja
trädgård uteplats inbyggd grill
garage privat parkeringsplats i garaget, och privat lagringsutrymme i garaget
Tjänsten kostar 50 euro per månad
garderob byggs i ett av sovrummen, med trädörrar och spegeldörr
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:3 st
  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Carina Lundquist van Riet

Mäklarringen Portugal
Apartado 3168, Almancil

035-191... Visa telefon

carina.... Visa epost

Annons

Loading...Loading...