Annons

Nyproduktion
Loading...

RadhusFerragudo, Portugal

Ferragudo, Portugal

Ferragudo MREP 133

795 000 EUR Radhus 9 rum

Beskrivning

Lyxigt radhus med tre sovrum, privat garage, pool, västra Algarve. Detta hus har vacker utsikt över floden, havet och marinan, bara en kort promenad till stranden. Hemmet är uppdelat i tre nivåer. På bottenvåningen har hallen ett förvarings utrymme, garage och ett sovrum med badrum ( kan bli omvandla till en studio). Sovrummet eller Studion har en privat ingång. Garaget erbjuder plats för 1 bil. Det är möjligt att combinera garaget och sovrummet till en studiolägenhet alla anslutningar är på plats för att göra det. Till exempel golvvärme och sida vid sida, elektriska punkter och vattenanslutningar för badrummet är på plats. Detta är perfekt för uthyrning eller när familj och vänner kommer på besök. Utanför fastigheten finns flera parkeringsplatser.

På första våningen hittar du två sovrum med eget badrum med fin utsikt över floden Arade och Portimao Marina. De väl utformade badrummen har duschkabin av hög standard. Sovrummen har garderober med handgjorda vita trädörrar, lådor, klädstänger och en spegel. Detta golv har golvvärme och dubbelglasade, solskyddade fönster. Även elektriska fönsterluckor med värmeisolering och anslutningar för TV.

På andra våningen finns vardagsrummet som har ett öppet, modernt, vitt utrustat kök med bänkskivor i vit granit. Köket är fullt utrustat med material av högsta kvalitet som Bosch. Vardagsrummet har en gästtoalett. Balkongen har vacker utsikt över floden Arade och Portimão Marina. Vardagsrummet har anslutningspunkter för TV, golvvärme installerat och dubbelglas, solskyddade fönster. De elektriska fönsterluckorna har värmeisolering. På baksidan av vardagsrummet hittar du en bra balkong med utsikt över de pittoreska typiska kullerstensgatorna i Ferragudo (som inte har tillgång till bilar som gör det härligt, lugnt).En trappa leder en trappa till takterrassen som har en privat uppvärmd pool. Den ska vara klar juni / juli 2020. Byggnaden kommer att vara klar med de finaste materialen och vackra ytbehandlingar med många extrafunktioner som:

Golvvärme i hela - uppvärmd pool - elektriska persienner - luftkonditioneringsmärke Daikin (5 enheter) - vitfärgade handgjorda inbyggda garderober - förinstallation av larm - Solpaneler för varmt vatten - dubbelglasade solskyddade fönster - inbyggd sten Barbecue på takterrassen - loungen på takterrassen - Garage med elektriska dörrar märke Arcuence - videointercommärke Fetumax - Studio med egen tillgång - gasanslutning är förberedd - panna med 500 liters kapacitet - WiFi- fiberoptik. Lyxigt hus med tre sovrum, studio, garage, privat uppvärmd pool, Ferragudo strand.

Under konstruktion.

Plats

Fastigheten ligger bara några steg till stränderna i Praia de Angrinha och Praia Grande, flera restauranger med nationella och internationella rätter. Lokal fisk / fruktmarknad, stormarknader, bageri, nyhetspappersbutik. Ferragudos vattentaxi, som ligger bara några fotsteg bort, kan ta dig till 5 olika platser i Portimao / Praia da Rocha.Detta är en fantastisk investeringseiendom som är lämplig för semesterbostäder eller året runt bo. Några fotsteg från huset finns en lokal marknad för färsk frukt och fisk och härliga kaféer. På kvällarna kan du titta på spektakulära färgglada solnedgångar från balkongen eller hoppa på vattentaxin till den mer livliga Praia da Rocha. Denna plats är av typ. Lämplig för att få en bra semesteruthyrningsinkomst eller för året runt bo, Golden Visa-egendom.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:3 st
  • Antal badrum:4 st
  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Carina Lundquist van Riet

Mäklarringen Portugal
Apartado 3168, Almancil

035-191... Visa telefon

carina.... Visa epost

Annons

Loading...Loading...