Loading...

Rössängevägen 9

Munkedal

Villa5 rok134,50
Pris saknasBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva ett nyproducerat, stilrent och smart planerat hus på Möe i Munkedal. Huset uppförs av Mariedalshus genom totalentreprenad som är lokalt belägna och kan i ett tidigt skede anpassa huset efter era önskemål! Området ligger i högt och soligt läge med vacker utsikt. Här har ni närhet till skola, förskola, livsmedelsbutiker, pizzeria, fotbollsplaner och goda kommunikationer till E6:an.

Huset är på sina 134,5 kvadratmeter fördelat i 1.5 souterräng med smakfulla materialval, dubbla helkaklade badrum, kök i öppen planlösning med vardagsrum, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp med utgång till altan samt en sovrumsdel på nedre planet. Till detta finns även anslutande garage och förråd.

Det finns fyra tomter som kommer bebyggas på Möe 1:127, Möe 1:128, Möe 1:129 samt Möe 1:130. Det finns bifogad bilaga under dokument med rum och byggnadsbeskrivning.

Fastighetsmäklaren ansvarar för första kontakt och vidare hjälper säljaren till med avtal och specifikationer med husen.

Tveka inte att höra av er vid intresse!

Rössängevägen 3 - såld
Rössängevägen 7 - såld
Rössängevägen 9 - såld
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformÄganderätt
  • Tomtarea1 484 m²
  • Dagar på Boneojuni 2020

Visningar

Ansvarig mäklare

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Brattgatan 3A, Uddevalla
Loading...
Loading...