Loading...
Nyproduktion

Deja Blue Villa 4 sovrum

Nyproduktion

Östra Kyreniakusten

Villa5 rum210
425 000 GBPBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Deja Blue byggs i konstnärlig och modern design. Exteriören består bland annat av naturstenar kombinerat med traditionella, moderniserade träpergolas över terrasserna. Här har du möjlighet att välja bland ett brett utbud av klinkers, kakel, laminatgolv, skåp, bänkskivor och garderober för att anpassa fastigheten till din egen stil och smak.

Anläggningen skall ha en Wellness & Antiaging center och faciliteter inkluderar ett gym, pilates rum, sauna, spa, restaurang, bar, strandklubb, 2 stora gemensamma pooler, inomhuspool och trädgårdar. Gångavstånd till flera bra restauranger, strandklubbar och stränder, och bra terräng för vandring och cykling utanför dörren både längs den gamla kustvägen och i bergen.

Anläggningen kommer att ha två stora trädgårdsområden, en med frukt och grönsaker bredvid bungalowena och en aqua trädgård. Aqua trädgården kommer bakom studiolägenheterna och det de producerar används i restaurangen på anläggningen. Aquaponics är ett hållbart system som kan användas för att odla färsk fisk och odla ekologiska grönsaker. Systemet är ett utmärkt alternativ till traditionell ekologisk trädgårdsskötsel och ger en hållbar metod för produktion av både växter och fisk året runt.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum4 st
  • Antal badrum4 st
  • Hissnej
  • Byggnadsår2022
  • Terrass
  • Gemensam pool

Ansvarig mäklare

Theresa Engfors

Mäklarringen Cypern
Esentepe headroad, Esentepe, Girne
Loading...
Loading...