Loading...

Ekolsundsvägen 6

Enköping

Fritidshus5 rok132
3 975 000 krBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Rymlig enplansvilla vid natursköna Ekolsundsviken - 1 timme från Sthlm. Idylliskt åretruntboende eller bekvämt och lyxigt sommarboende. Passar alla som uppskattar öppna ytor och vill umgås i gemensamma utrymmen. Barnvänlig och solig trädgårdstomt om 2 050 m² perfekt för lek och umgänge. Här finns lugnet och det sjönära läget erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Altanen delvis under tak och med kvällssol blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. Bekvämt promenadavstånd till bad och båtplats (medlemskap krävs och kö kan förekomma).

Välplanerat med 5 rum varav 3-4 sovrum, Boyta om 132 m², stort kök som ger härliga ytor för matlagning och inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Rymligt vardagsrum med utgång till stor altan delvis under tak där sköna grill och sommarkvällar kan avnjutas. Från vardagsrummet kan man njuta av en sprakande brasa i braskaminen som sprider värme och trivsel. Via hallen leds man till den mer privata delen med master bedroom med utgång till altan och stor klädkammare samt ytterligare 2 sovrum. Gästtoalett, duschrum och klinker med golvvärme. Groventré till tvättstuga.

Fristående och varmbonat garage om ca 30 m² med förrådsdel. Mindre förrådsbod. Kommunalt vatten och avlopp. Fastigheten är fiberansluten.

Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas med närhet till bad och båtplats. Nära till skolbuss samt 2 km till förskola. Ekolsunds Byalag arrenderar Sjöängen av Enköpings kommun, där ytor finns för lek i alla åldrar, bad, rekreation och bryggor.
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformÄganderätt
  • Tomtarea2 050 m²
  • Byggnadsår1987
  • Pris/m² 30 114 kr/m²
  • Dagar på Boneojuni 2021

Visningar

Ansvarig mäklare

Johan Sällström

Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB
STOCKHOLM
Loading...
Loading...