Loading...

Rymlig villa nära golf 30 min till Valencia

Valencia Surroundings, Valencia

Villa5 rum214
250 000 EURBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Prissänkt från € 290.000 till € 250.000. Rymliga villa med fyra sovrum och två badrum, belägen i den exklusiva och populära urbaniseringen Torre Porta-Coeli i Olocau, Valencia. Området har idrottsplats, gemensam pool, bageri, apotek, mataffär och restauranger. Det ligger halvvägs mellan Bétera och Olocau, till de respektive orterna har du cirka 9 km bort. Där finns all ytterligare service och tjänster, ni kan behöva. Till Valencia centrum är det 28 km, runt 30 minuters bilresa.

Väl inne i fastigheten, hälsas vi välkomna av den rymliga entrén. Dubbla dörrar till vänster leder till det stora vardagsrummet med matsal, öppen spis, samt en varm- och kall luftkonditioneringsenhet installerad. Härifrån når du även den täckta terrassen på bottenvåningen, vilken är en underbar utomhusmatplats under de varmare sommarmånaderna. Åter till den rymliga entrén, där vi tar oss vidare till de övriga rummen. Här har vi ett fullt utrustat kök, badrum med duschkabin, samt tre sovrum som alla har inbyggda garderober.

I vardagsrummet finns smidesjärnstrappan, som leder oss till den övre våningen. Där finner vi en stor sovrumssvit med eget badrum, med badkar och dusch. Här finns två dubbla golv-till-tak inbyggda garderober och en varm- och kall luftkonditioneringsenhet. Altandörrar från detta rum leder oss ut mot en upphöjd solterrass, vilket är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet. Huset är också utrustat med centralvärme för gas, dubbla fönsterrutor över hela fastigheten.

På tomten har det planterats olika träd och buskar, hemmahörande i denna Medelhavsregionen. Trädgården är dock relativt orörd, vilket gör att du har möjlighet att sätta din egen prägel på den. Det finns även gott om plats för att anlägga en privat pool, annars finns en gemensam pool på området. På den stenbelagda uppfarten framför huset, finns gott om plats för flera bilar. Dessutom har du garaget, som ger möjlighet till extra förvaring och utrymme för att parkera en bil.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum4 st
  • Antal badrum2 st
  • Hissnej
  • Tomtyta680 m²
  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Privat pool

Ansvarig mäklare

Cecilia Martinsson

HusmanHagberg Altea Denia Valencia
Avenida del Albir 31, El Albir Alicante
Loading...
Loading...