Loading...

Hällekind 1 lgh 42:22

Hällekind, Strömstad

Lägenhet4 rok70
3 600 000 krBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Toppenläge, med havet som granne, bjuder detta läge på många sköna sommardagar att minnas. Här kan du vakna upp i lugn och ro, ta på dig badrocken och ta den korta promenaden ner till havet för ett morgondopp.
Lägenheten är i mycket fint skick med genomgående ljust grå väggar, parkettgolv och mycket ljusinsläpp från fönster, vilket ger en härlig rymd och enhetlig känsla i bostaden. Vardagsrum med öppen planlösning som är luftigt med stora fönster och utgång till solig altan under tak där man kan samlas oavsett väder och vind. I direkt anslutning ligger det öppna köket med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter samt all nödvändig maskinell utrustning. 3 sovrum, helkaklat badrum med badkar samt förråd. Lägenheten ligger privat på plan 2 med utsikt. Här bor du med direkt närhet till hav och natur, med gångavstånd till en fantastisk sandstrand. Från lägenheten är det också promenadavstånd till Lagunen Camping och Daftö Camping. Båtplats går att hyra via kommunal kö.
Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut via driftbolaget och få hyresintäkter, Resort Strömstad Hällekind AB sköter driften med uthyrningsförmedling om man så önskar, det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Strömstad.
Här finns rogivande naturmiljöer, promenadturer och på gångavstånd finns flera badplatser samt båthamn! In till centrala Strömstad tar det bara några minuter med bil eller en kort cykeltur eller promenad, där man har fullt utbud av butiker, restauranger, cafén och krogar. Gång och cykelväg till centrum. En riktig liten pärla med lantligt läge men nära till centrum. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Våning 2 av 2
  • Avgift2 932 kr/mån
  • Pris/m² 51 429 kr/m²
  • Byggnadsår2008
  • Dagar på Boneojuni 2020

Visningar

Ansvarig mäklare

Sasha Andersson

Mäklarhuset Strömstad, Tanum
Badhusgatan 5, Strömstad
Loading...
Loading...