Annons

Loading...

RadhusLomas de Cabo Roig, Spanien

Lomas de Cabo Roig, Spanien

C/ Cabo Roca

229 000 EUR Radhus 3 rum 81

Loading...

Beskrivning

En modern och trivsam quad med extra allt i populära Lomas De Cabo Roig. Fastigheten disponeras av två sovrum samt två badrum, varav ett en-suite. Här finns flera terrasser som erbjuder generösa utrymmen för rekreation och samkväm. Fastighetens markplan erbjuder ett stort allrum/matsal med öppen kökslösning samt ett modernt badrum med dusch.

Det övre planet erbjuder ett sovrum med gott om förvaring genom inbyggda garderober samt ett en-suite badrum. Från sovrummet är det direkt utgång till en av fastighetens många terrasser med utsikt över poolområdet. Här når ni även den privata takterrassen som erbjuder en härlig utsikt över medelhavet inklusive en jacuzzi.

Området var färdigbyggt 2017 och bjuder på två stora poolområden med tillhörande grönområde.

Lomas De Cabo Roig har under det sista året fått sig en gedigen upplyftning genom ett nytt köpcentrum med många nya restauranger, barer dagligvaruhandel med mera.

Har man golf som intresse ligger fyra banor i absolut toppklass endast några minuters bilåkning från fastigheten. Stranden i Cabo-Roig eller Campoamor når ni efter 5 minuters bilfärd.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:2 st
  • Byggnadsår:2017
  • Balkong
  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Johan Sandin

034-661... Visa telefon

johan.s... Visa epost

Bjurfors Torrevieja
, Orihuela Costa (Alicante)

Annons

Loading...Loading...