Loading...
På G! Först på Boneo

Ellen Keys gata 24

På G! Först på Boneo

Fruängen, Stockholm

Lägenhet1 rok36
Pris saknasBevaka slutpris
På G, kommande försäljning
Loading...

Beskrivning

I nära anslutning till Fruängen Centrum finns denna välplanerade etta. Bostaden kommer saluföras så fort säljaren har hittat ett nytt drömboende!

Direkt när du kliver in genom entrén får du en klar överblick över bostaden. Köket är vitt och fräscht samt fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis. Vidare tar ni er till ett helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork, wc, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Ett trevligt ljusinsläpp får ni från fönsterna som är i två väderstreck och eftersom man valt att öppna upp mellan hall och kök så känns rummet både luftigt och rymligt. De vita väggarna går fint ihop tillsammans med parkettgolvet, vilket gör att det blir enkelt för dig att inreda efter smak och tycke.

Fruängen Centrum erbjuder en mängd olika valmöjligheter både när det kommer till cafeér, restauranger, mataffärer och butiker. På torget samlas flertalet saluhandlare och där kan ni köpa färska blommor, bär och frukter. I närheten finns även skolor, folktandvård, vårdcentral och idrottsanläggningar. Det tar dig bara ett par minuter att gå till tunnelbanan och vidare ca 20 minuter in till Stockholm City. Är det mysiga promenader som lockar så är Långbro Park både ett vackert och populärt val och varför inte avsluta med en god middag på Långbro Värdshus?
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Våning 4 av 5
  • Hissja
  • Avgift3 309 kr/mån
  • Byggnadsår2008
  • Dagar på Boneojuni 2020

Visningar

Ansvarig mäklare

Jessica Holappa

HusmanHagberg Älvsjö
Elsa Brändströms Gata 219, Hägersten
Loading...
Loading...