Loading...

Fantastisk villa i prestigefyllt område

Finestrat, Spanien

Villa5 rum300
575 000 EURBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

En imponerande villa med 3 sovrum, belägen i en prestigefylld och lyxig urbanisering, i utkanten av Benidorm. Villan har en byggyta på 300 m2 och är mycket välskött.
På markplan finns ett stort vardagsrum med gasspis och ett sovrum med inbyggda garderober med badrum och ett omklädningsrum.
Matsalen är ljus, rymlig och har mycket naturligt ljus. Här finns en öppen spis och en dörr som leder ut till trädgården. Från matsalen finns tillgång till en inglasad terrass med utsikt över poolen och trädgården. Köket ligger separat och är modernt utrustat och det finns även en matplats här som vetter mot trädgården. Det finns en gästtoalett på detta planet också.
Från hallen finns en vacker marmortrappa som tar dig upp till första våningen och här finns 2 stora sovrum med inbyggda garderober, badrum och ett andra vardagsrum med tillgång till en terrass som har panoramautsikt över havet.
Huset har luftkonditionering, centralvärme och elektriska fönsterluckor.
Tomten är 700 m2 och har en trevlig och lättskött trädgård med automatisk bevattning, dubbelgarage, privat pool med trappsteg och ett badrum med dusch bredvid poolen för större komfort. Det finns också ett täckt sommarkök, grillplats och relaxområde för att koppla av och njuta av lugnet.
Villan ligger i den underbar urbaniseringen i Sierra Cortina, belägen mellan staden Benidorm med sina vackra stränder och den trevliga staden Finestrat.
På gångavstånd finns La Marina köpcentrum, ett urval av golfbanor, temaparkerna Terra Mitica och Terra Natura och ett urval av skolor inklusive Elian British School.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum3 st
  • Antal badrum2 st
  • Tomtyta700 m²
  • Byggnadsår2008
  • Terrass
  • Privat pool

Ansvarig mäklare

Marc Morissette

Bjurfors Albir
Centro Comercial La Mosca, local 4, Orihuela Costa (Alicante)
Loading...
Loading...