Loading...

Charmig villa i Albir

Albir,

Villa5 rum270
500 000 EURBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Rymlig villa med vacker utsikt över de omgivande bergen och Albir nedanför. Mycket renovering har lagts ned på huset, men de har behållit några ursprungliga spanska detaljer.

INTERIÖR

Tre sovrum med två separata vardagsrum, en privat pool, ett stort modernt kök och en mycket unik trädgård. Fastigheten har också två badrum, en spiraltrappa och ett privat garage. Trädgården erbjuder en trevlig entréväg omgiven av vackra växter.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum3 st
  • Antal badrum2 st
  • Hissnej
  • Tomtyta650 m²
  • Balkong
  • Privat pool

Ansvarig mäklare

Cecilia Martinsson

HusmanHagberg Altea Denia Valencia
Avenida del Albir 31, El Albir Alicante
Loading...
Loading...