Annons

Loading...

VillaAlmuñecar, Spanien

Almuñecar, Spanien

Punta de la Mona

1 850 000 EUR Villa 6 rum

Beskrivning

Vacker villa i mysiga Punta de la Mona

På Costa Tropical finner vi denna vackra villa med slående havsutsikt. På entréplan kommer först en mysig patio i andalusisk stil med en underbar liten fontän i arabisk design. Följer man sedan in genom huvudentrén så finner man ett stort öppet rum med matsal, öppen spis och soffgrupp. Härifrån har man tillgång till huvudterrassen som följer hela våningen och avslutas i en balkong med otrolig havsutsikt.

Tillbaka in på entréplan genom en annan ingång, kommer vi direkt till tvättstugan. Härifrån vidare in i det trevliga kompletta köket med vy över bukten från fönstrena. Vidare bredvid köket kommer ett sovrum och ett badrum.

Från vardagsrummet vi tidigare befann oss i, finns en trappa till nedervåningen. Här möts vi av 4 ljusa sovrum med respektive badrum. Även från denna våning kommer vi ut på en terrass som följer våningsplanet och sedan ut till trädgården och det vackra poolområdet. Här ute på terrassen finner vi matplats och grill.

Den gröna trädgården med sina tropiska växter sträcker sig runt hela villan och även runt ett separat multi användbart rum.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:5 st
  • Antal badrum:5 st
  • Hiss:nej
  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Malin Billbäck

034-952... Visa telefon

nerja@s... Visa epost

SkandiaMäklarna Almuñécar
, Nerja

Annons

Loading...Loading...