Loading interface...

LägenhetVarberg, Stockholm

Båtholmsbacken 10, Varberg, Stockholm

2 295 000 kr 3 rok 83

• Välplanerad och fräsch trea
• Väldigt låg avgift
• Både badrum och separat gästtoalett
• Inglasad balkong
• Goda förvaringsmöjligheter
• Nära till tunnelbana och buss
• Nära till badplats och natur

Nu har ni chansen att förvärva denna stilfullt renoverade trea i naturnära Vårberg. Denna lägenhet är mycket välplanerad, har goda ytor för umgänge och plats för hela familjen. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, ett renoverat kök med fina materialval, två otroligt rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum och gästtoalett. Utöver detta finns även en rymlig inglasad balkong. Letar ni efter ett rymligt boende i ett lugnt område med bra kommunikationer och en trygg förening har ni hittat rätt!

Området
Välkomna till Vårberg en stadsdel i Stockholms kommun. Vårberg har en lång historia och har varit bebott i mer än 4 000 år. Under 60-talet utformades stora delar av de Vårberg som vi känner idag med bland annat tunnelbanan, centrum och flerfamiljsbostäder. Vårberg är beläget in närheten av Mälaren och i området finns en oslagbar natur med bland annat flertalet badstränder, strandpromenader, båthamnar m.m. I Vårberg kan hela familjen trivas, här finns skolor, förskolor, idrottsplatser och mycket mer för barnen samt ett centrum med matbutiker och restauranger. Ni bor även med närhet till Skärholmen och Kungens Kurva där ni finner både bra shopping och nöjescentrum med bland annat bio och bowling.

Kommunikationer
Här bor ni med bra kommunikationer i närheten. Vid Vårberg centrum finner ni bland annat tunnelbanans röda linje som på ca 25 minuter tar er in till Stockholms central. I närheten av bostaden finner ni även närmaste busshållplats med bussar mot Vårberg centrum och Hägersten.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 3 935 kr/mån

Kvm-pris: 27 651 kr/m²

Byggnadsår: 1967

Dagar på Boneo: 4 dagar

VISNINGAR

Söndag 9 augusti, kl 13:00 - 14:00

Måndag 10 augusti, kl 17:30 - 18:15

Läs mer hos mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen
Vantörsvägen 272, Hägersten

070-214... Visa telefon

hussein... Visa epost

bannerbanner