Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetStockholm

Stockholm

Midskeppsgatan 12, 2 tr

Lägenhet 2,5 rok 55

Loading...

Beskrivning

Välkomna till en rymlig 2,5:a med två sovrum, öppen planlösning och stor och härlig balkong på ca 20 kvm. Ute på balkongen finns gott om plats för utegrupp, loungedel, grill och växter. Ge kvällen en härlig avslutning ute i det fria med något gott att dricka och njut av lugnet. Balkongen har en inglasning vilket gör den till ett extra rum större delen av året. Vill man så kan man enkelt vika undan glaspartierna och få en mer öppen och luftig känsla. Lägenheten håller genomgående hög standard och är smakfullt inredd med ljusa färger och fina materialval. Ett perfekt boende som passar utmärkt för singeln, paret eller den lilla barnfamiljen. Välskött förening med låg avgift.

Hammarby Sjöstad har utvecklats till en levande stadsdel med ett utbud av restauranger och barer som få områden kan konkurrera med. Servicen är god och med bekvämt avstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag, bibliotek och apotek. Med Ski in-läge glider ni hem hela vägen från Hammarbybacken och sommartid så är det mountainbike och downhill som gäller. I området finns även ett flertal gym och träningsanläggningar (SATS, Nordic Wellness och Puls & Träning).

Kommunikationerna är utmärkta. Tvärbanan ca 100 m från porten med anslutning vid Gullmarsplan. Buss 74 till Skanstull, Södra station och Mariatorget med anslutningar till tunnelbana. Buss 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Med färjorna M/s Lisen och M/s Lotten når man Södermalm med avgångar var 20 min. M/s Emilie trafikerar Nybroplan. Med bil tar det mindre än en minut att nå Södra länken och via den hela Stockholms motorvägssystem.

På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 6
  • Hiss:ja
  • Avgift:2 674 kr/mån
  • Byggnadsår:2009
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Carl Björfelt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Götgatan 85 A, Stockholm

073-662... Visa telefon

carl.bj... Visa epost

Annons

Loading...Loading...