Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetKvarnholmen, Nacka

Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 5, 6tr

4 495 000 kr Lägenhet 3 rok 85 52 882 kr/m²

Loading...

Beskrivning

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm och med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 3:a. Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad och under ombyggnationen har man bevarat industrikänslan med stora fönster, synliga bjälkar och högt i tak. Lägenheten är välplanerad med trevligt kök med snygga moderna materialval och öppen planlösning mot vardagsrum med naturlig plats för matbord. Detta skapar en social lägenhet och de stora fönsterna i vardagsrummet ge både rikligt ljusinsläpp och vacker havsutsikt.

Lägenhetens två sovrum ligger i fil och och i båda sovrummen finns god förvaring. I det rymliga moderna badrummet finns gott om utrymme, dusch och separat tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Lägenheten har genomgående enstavigt ekparkettgolv och målade väggar.

Föreningen har en mycket stor gemensam takterrass med stort inglasat uterum, flera sittgrupper och stort antal gasolgrillar att nyttja. Här har du en mer än hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Lägenhet
  • Våning: 6 av 9
  • Hiss:ja
  • Avgift:4 178 kr/mån
  • Pris/m²: 52 882 kr/m²
  • Byggnadsår:1931/2014
  • Dagar på Boneo:15 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Caroline Hazelius

SkandiaMäklarna Nacka
Gamla Värmdövägen 5, Nacka

072-742... Visa telefon

carolin... Visa epost

Se din månadskostnad för bolån för Kvarngränd 5, 6tr och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...