Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetHuvudsta/Västra Skogen, Solna

Huvudsta/Västra Skogen, Solna

Epistelvägen 1B

Lägenhet 2 rok 36

Loading...

Beskrivning

Välkommen till Epistelvägen 1B! Här bor du i en bostad som stod klar 2016 och med sina fräscha materialval blir ett självklart val för den som är kräsen med sitt boende. Här finns en genomgående tanke med väl utnyttjade kvadratmeter som ger en lyxig känsla i väl uttänkta detaljer som mässingshandtag och gråa väggar, och smart förvaring i både hall, sovrum och kök. Ett lugnt läge och den nya känslan i bostaden gör detta hem till något helt speciellt. Välkommen till Epistelvägen 1B, en plats att trivas på!

I Brf Laboratoriet bor du i en välskött förening där man har lagt ner extra energi på att ge medlemmarna extra utrymmen att vistas i. Här blir det okomplicerat att bjuda över ett större gäng på middag eller en kväll i relaxen då man har gemensamt spa och takterass som får bokas av föreningens medlemmar. Här finns också ett stort cykelrum, tvättstuga och två våningar med garage, allt för din komfort och bekväma levnadsmiljö.

Området erbjuder direkt närhet till cafe och restaurang med exempelvis Italiensk mat hos Tanjas Restaurang och Nooni Sushi som ligger i huset. Med gångavstånd till Kungsholmen bor ni dessutom i ett perfekt läge med vackra promenadstråk längs vattnet och grönskan i området. Här har ni aldrig långt till en harmonisk promenad i fin miljö. Förutom det lugna läget har man även väldigt bra kommunikationer i form av bland annat Västra Skogens tunnelbana (som ligger ca 5 minuter bort) där båda blåa linjerna möts. Huvudsta utgör den sydvästra delen av Solna kommun och gränsar till Solna strand. I Huvudsta ligger bl.a. Karlbergs slott, Huvudsta gård, Huvudstabadet samt Ulvsundasjön där ett populärt promenadstråk är beläget. Efter en promenad på ca 10 min når du Solna centrum. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda i form av parker, shopping och restauranger. För den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia med dess rika utbud inom 10 min cykelavstånd. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 12
  • Hiss:ja
  • Avgift:1 950 kr/mån
  • Byggnadsår:2016
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Matilda Gustafson

070-662... Visa telefon

matilda... Visa epost

SkandiaMäklarna Solna
Ankdammsgatan 5G, Solna

Räkna på bolån för Epistelvägen 1B

nordealansforsakringarsbab
Om du har svårt att få bolån hos de traditionella bankerna finns dessa alternativ
nordax

Annons

Loading...Loading...