Influencer by Boneo

Är du en inspiratör? Blogga med oss på Boneo.se 

Boneo är en bostadssajt där du hittar de bästa bostäderna både i Sverige och utomlands. Vi vill också samla de bästa inspiratörerna på ett och samma ställe, och är alltid på jakt efter nya bloggare som kan inspirera våra läsare. 

Idag har vi flera bloggare som bland annat skriver om inredning, design, återbruk, renovering och resor. Alla våra bloggare är handplockade och särskilt utvalda att blogga hos oss. 

Kanske skriver du redan en blogg idag någon annanstans och vill prova något nytt. Kanske har du ett brinnande intresse i ett ämne som är bostadsrelaterat och en passion för att skriva och dokumentera ditt intresse, men har ingen blogg idag. Då kanske du är den vi söker till vår bloggfamilj här på Boneo.se.

Det vi först och främst förväntar oss av dig är att du har passion och vilja. På Boneo.se har du möjlighet att tjäna pengar på ditt bloggande och samtidigt utvecklas tillsammans med vårt team.

Just nu söker vi bloggare inom ämnen som bl.a 

- Växter och blommor

- Inredning

- Design och arkitektur

- Matlagning & bakning

- Organisering & förvaring

- Hantverk

- Bostadsekonomi & bostadsmarknad

Ansök om att bli en av våra bloggare

Vill du ansöka om att bli en av våra bloggare - maila alexander.erwik@boneo.se och berätta om dig själv. Har du redan en blogg eller ett instagramkonto idag, skicka gärna med länkar till dina kanaler.

Våra bloggare idag på Boneo.se

Tv-profilen och inredaren Lulu Carter skriver om inredning, antikviteter, konst och lyxiga resor. 

Länk till bloggen: lulu-carter.boneo.se/


Jessica Berghult tar dig med världen runt i sin blogg. Vackra stränder, spännande resmål, lyxiga hotell och oförglömliga spa-upplevelser. 

Länk till bloggen: jessica-berghult.boneo.se

Andreas Sabelhierta älskar inte bara att renovera familjens torp utanför Stockholm. Han älskar också att berätta om det och hjälpa andra förverkliga sina renoveringsdrömmar. 

Länk till bloggen: andreas-sabelhierta.boneo.se

Maria Celin, inredaren från tv som älskar återbruk och återanvändning. Vi vet att hennes blogg kommer få dig som läser att göra detsamma. 

Länk till bloggen: maria-celin.boneo.se/

Alexander Erwik är redaktör på Boneo.se och sätter lupp på samtida trender och händelser, skriver om design, bostäder och det senaste på boneo.se 

Länk till bloggen: alexander-erwik.boneo.se