Är du en inspiratör? Blogga, podda eller vlogga hos oss! 

Boneo vill samla de bästa inspiratörerna på en och samma plattform, vi är inte bara en bostadssajt, utan också en samlingsplats för opinionsbildare och influensers med kunskaper som våra läsare önskar att de också hade eller med intressen som våra läsare också brinner för.

Skriver du om de senaste trenderna, dokumenterar ett renoveringsprojekt, är en fena på trädgårdsdesign, ekologisk odling eller matlagning? En superorganisatör som gör magi av compact living? Eller är du en stjärna på att förvandla ett tråkigt badrum till ett underbart hemmaspa? Vi väljer omsorgsfullt ut personer som kommer blogga här på Boneo, eller på andra sätt vara med och skapa fantastiskt innehåll för våra besökare och användare. 

Då kan du vara någon som vi vill ha en som en av våra profiler! 

Som influenser eller bloggare på Boneo finns möjlighet att tjäna pengar på ditt skrivande och till gynnsamma samarbeten tillsammans med våra kunder. Dessutom finns det stora möjligheter till att både växa som influenser och bygga ett starkt varumärke tillsammans med oss. 

På Boneo kommer vi alltid prioritera kvalitet framför kvantitet, och därför är vi alltid selektiva med våra rekryteringar. Är du med oss så blir du väl omhändertagen och vi tar din utveckling på allvar.

Vill du ansöka om att bli en av våra influensers,maila till alexander.erwik@boneo.se  berätta kort om dig själv och bifoga också gärna bild så vi får lära känna dig. Har du redan en blogg eller ett instagramkonto idag, går det lika bra att skicka en länk till dina befintliga kanaler.

Om du befinner dig någon annanstans än i Sverige - det har ingen betydelse. Tvärtom. En inspiratör är en inspiratör, oavsett var i världen du är. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

//Team Boneo

Jämför

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Nyinkommet