Boneo är marknadens nyaste kundupplevelse. Vår ambition är att också vara marknadens bästa kundupplevelse. Vi är ett starkt team med olika kunskaper, åldrar och erfarenheter. Det som förenar oss är stort intresse för det vi skapar för våra läsare och bostadsannonsörer. Tillsammans skapar vi framtidens bostadssajt. Det är genom våra medarbetare som gör konceptet på Boneo unikt. Vi förespråkar respektfullhet och ett arbetsklimat med stort hjärta. Vi är inkluderande både på arbetsplatsen, och i relation till våra läsare och bostadsannonsörer.

Boneo vänder sig inte bara till hela landet, vi arbetar ständigt med att växa både nationellt och internationellt. Det gör varje medarbetare till en viktig lagspelare. Här finns stora möjligheter till utveckling i din karriär och du får en stor spelplan. Vi verkar i ett segment som inkluderar många områden och därför finns inga vanliga arbetsdagar på Boneo. Som företag är vårt motto att att tänka i nya banor. Att vara den spelare på marknaden som adderar något nytt. Som företag erbjuder vi en stöttande, stimulerande och utvecklande arbetsplats. Det vi förväntar oss är att du, tillsammans med oss, vågar prova nya vägar.

Som anställd på Boneo är du en del av Boneo AB, en av Sveriges senaste satsningar inom online-service, med fokus på nytänkande och framåtriktad verksamhet.

Om du känner att du är en medarbetare som passar hos oss, hör av dig och berätta mer om dig själv genom att skicka in ditt cv och ett personligt brev. Specifika tjänster utannonseras här på sidan vid behov. För att kontakta oss, maila info@Boneo.se – ange 'jobba på Boneo' i ämnesraden.

Jämför

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Nyinkommet