Annons

Trend & Design

Dyraste lägenheten på Boneo

Har du stått på terrasen på Scandic Continental i Stockholm, tittat ut över Stadshuset och Riddarfjärden och undrat; 'Tänk om man kunde bo så här'. Det kan man.

Att den fantastiska utsikten delas mellan hotellgäster och personer som bor i Continental Apartments bredvid är ingen hemlighet. Huset vid centralen i Stockholm har fått stor medial uppmärksamhet och är något helt unikt i Stockholm. 

Det råder ingen tvekan om att det här objektet som nu är till salu, är ett drömboende. Utgångspriset är 31 000 000 svenska kronor. Men då får du en utsikt som är priceless.

Vi förstår också varför man vill bo här och är beredd att hosta upp 31 miljoner, om man har de pengarna, för att kunna bo här. Livet kan nämligen bli betydligt enklare. Här erbjuds ett fullservicekoncept som bland annat innefattas av möjlighet till roomservice, tvätt- och städtjänster.

Ska du till Arlanda så tar det 30 minuter från ytterdörren, tack vare att centralstationen vilar praktiskt precis nedanför Continental apartments. 

Lägenheten har ritats av danska arkitetkbyrån 3XN och interiören utformats av Andreas Martin-Löf. Här har man inte kompromissat med standard. Istället finner du de bästa materialen och högkvalitativ premiumutrustning och lösningar. Bland materialvalen finns bl.a vitvaror från Gaggenau, blandare från Vola samt badrum helt i Carraramarmor.

Lägenheten är även utrustat med ett KNX-system som styr belysning, inbyggt musiksystem, klimat och solavskärmning.

Fakta om lägenheten: 

Var: City, Stockholm

Typ av bostad: Bostadsrätt

Förmedlas av: Husman Hagberg Vasastan

Boarea: 157 kvm

Utgångspris: 31 000 000 

Ta en rundtur i lägenheten - bilder nedan. Länk till bostadsannonsen hittar du längst ner. 

Läs mer och se fler bilder

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons