Så här funkar det

1

Beskriv din bostad

Fyll i detaljer om bostaden och var den ligger.

2

Klara, färdiga, matcha!

Vi matchar fram upp till tre mäklare i ditt område som passar din försäljning bäst. Du kan också se andra aktiva mäklare som finns i närheten.

3

Ett enklare val

När vi har matchat fram upp till tre mäklare så skickar vi mejl till dig med respektive mäklares profiler och kontaktinfo. Mäklarna kommer även att kontakta dig.

4

Välj själv – helt gratis!

Det är helt upp till dig om du tycker någon av de matchade mäklarna är rätt och du förbinder dig inte till något när du använder tjänsten. Lycka till med försäljningen!

Sälja bostad? Vi gör det enkelt för dig

När det är dags att sälja din bostad är valet av mäklare en avgörande faktor för att säkerställa en smidig och framgångsrik affär. Med så många alternativ där ute kan det dock kännas överväldigande att hitta rätt mäklare. Du behöver inte längre oroa dig – vi tar hand om det åt dig.

Vi hjälper dig hitta rätt mäklare

Med vår matchningstjänst kopplar vi samman din bostad med de bästa mäklarna i ditt område. Dina matchade mäklare är väl insatta i din lokala marknad och har en framgångsrik historia av att sälja liknande bostäder som din.

Hitta mäklare i ditt lokala område

Oavsett om du befinner dig i den pulserande huvudstaden Stockholm, den charmiga staden Göteborg eller det norrländska pärlan Umeå, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi matchar din bostad med de mest engagerade mäklarna i ditt område för att säkerställa att din bostadsaffär blir en framgång.

Vi matchar din bostad mot de bästa mäklarna i ditt område, gratis

Det bästa av allt är att vår matchningstjänst är helt kostnadsfri för dig som bostadssäljare. Vi förstår vikten av att hitta rätt mäklare för att maximera värdet av din bostad och säkerställa en smidig affär. 

Så varför slösa tid och energi på att själv leta efter en mäklare? Vi sållar åt dig så att du kan fokusera på ditt nästa boende och din kommande flytt.