Om oss

Boneo.se - Sveriges nya bostadssajt och snabbaste vägen till din bostadsaffär!

Boneo är bostadsportalen med målet att vara den snabbaste vägen till bostadsaffären för köpare, säljare, mäklare och fastighetsutvecklare. Boneo erbjuder flera tjänster som hjälper till att aktivt hitta rätt köpare till rätt bostad.

Boneo har det största samlade utbudet av kommande försäljningar via tjänsten 'På G', och bostäder samt nybyggnadsprojekt publicerade på Boneo matchas mot personer som har varit på bostadsvisningar för liknande bostäder via Boneos spekulantregister, samt marknadsförs på Facebook och Instagram mot målgrupper skapade av Boneos unika data och mål-algoritmer. På anslutna mäklarbolags hemsidor har också besökare möjlighet att via Boneos bostadswidget hitta liknande bostäder och nybyggnadsprojekt på Boneo, allt för att koppla ihop rätt bostad med rätt spekulant.

Boneos besökare är personer som är aktiva i bostadsresan och Boneo har de mest aktiva bostadsköparna jämfört med andra bostadsportaler, där Boneos unika digitala verktyg och kanaler aktivt hittar och driver in de mest relevanta spekulanterna till bostadsannonser publicerade på Boneo.

Bakom Boneo står mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

För att kontakta oss, maila info@Boneo.se