Om oss

Boneo lanserades 2019 och är framtidens bostadssajt. Bakom Boneo står sju av Sveriges största mäklarföretag. Satsningen görs i syfte att erbjuda en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo stort på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Under vårt magasin ’Trend & design’ bjuder vi våra besökare på en kvalitativ läsupplevelse med intressant, aktuellt och läsvärt innehåll inom områden som bostad, inredning, hantverkstips men också matlagning. Boneo har en dedikerad redaktion som ser till att sajten alltid är uppdaterad med de senaste nyheterna.

Tillsammans med influensers, experter och opinonsbildare inom de områden vi bevakar, skapar vi ett unikt koncept, en symbios mellan annonsering av bostäder och kommersiella objekt, och en förstaklassig läsupplevelse.

Förutom att Boneo ser till att säljare och köpare möts, vill vi också vara en inspirationskälla för dig som trivs i din nuvarande bostad, och guida dig till ditt drömhem.

Bakom Boneo står mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

För att kontakta oss, maila info@Boneo.se