Om oss

Boneo.se - Det mest effektiva sättet att hitta, köpa och sälja bostäder!

Vår vision är att vara det mest effektiva sättet att hitta, köpa och sälja bostäder. Vi erbjuder det via vår unika data och tjänster som aktivt hjälper alla som är i bostadsresan. Vi hjälper köpare att hitta sin nästa drömbostad, och säljare att hitta rätt mäklare och köpare.

Boneo har det största samlade utbudet av kommande försäljningar via tjänsten 'På G', och bostäder samt nybyggnadsprojekt publicerade på Boneo matchas mot personer som har varit på bostadsvisningar för liknande bostäder via Boneos spekulantregister, samt marknadsförs på Facebook och Instagram mot målgrupper skapade av Boneos unika data och mål-algoritmer. På anslutna mäklarbolags hemsidor har också besökare möjlighet att via Boneos bostadswidget hitta liknande bostäder och nybyggnadsprojekt på Boneo, allt för att koppla ihop rätt bostad med rätt spekulant.

Boneos besökare är personer som är aktiva i bostadsresan och Boneo har de mest aktiva bostadsköparna jämfört med andra bostadsportaler, där Boneos unika digitala verktyg och kanaler aktivt hittar och driver in de mest relevanta spekulanterna till bostadsannonser publicerade på Boneo.

Bakom Boneo står mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

För att kontakta oss, maila info@Boneo.se