För mäklare

Till dig som mäklare/er som mäklarföretag

Du som registrerad mäklare kan nu välja att arbeta med oss på Boneo.se. Vi är ett nytt alternativ på marknaden med annonser för alla typer av fastigheter såsom nyproduktioner, bostadsrätter, villa och kommersiella fastigheter, men också utlandsobjekt.

Vår resa har precis börjat, men vi vet var vi ska. Som startup tycker vi att det är viktigt att lägga mycket tid på att lyssna. På besökare, säljare och köpare men också på mäklare vi redan jobbar med, såväl som dig som funderar på att bli en del av vår resa. Vi ser Boneo som en resa vi gör tillsammans med och för branschen, där många perspektiv och visioner behöver och ska få plats.

Att annonsera på Boneo

Våra annonser hämtas in från etablerade mäklarsystem som Vitec, Mspec och Fasad. (länkar nedan) Om du inte kan se Boneo i ditt mäklarverktyg idag, uppmanar vi dig att kontakta de som tillhandahåller verktyget och be dem aktivera Boneo i ditt system. Vi bistår gärna med att svara på frågor, eller hjälper till för att Boneo ska vara tillgängligt för så många som möjligt.

Om du har ett eget mäklarverktyg eller ett där tekniken inte är anpassad för att kunna visa Boneo, så är vår tekniska avdelning redo för att hitta en lösning tillsammans med dig/er.

Priser

För dig som registrerad mäklare och mäklarföretag finns det flera möjligheter när det kommer till publicering av bostäder till salu hos oss på Boneo. För bästa hjälp och service kring dessa frågor och våra paket så ber vi dig att kontakta oss direkt. 

Kontakta mäklarservice

Support för och frågor och funderingar kring bostadsannonser är något som vi gärna hjälper till med, och vi ser fram emot din kontakt. Du kan enkelt skicka ett kort mail med dina frågor eller ringa oss direkt.

Telefon: vxl 08 - 446 02 88

Epost: maklarservice@boneo.se

I samarbete med:  Vitec support - Mspec supportFasad support