Matcha dina bostäder mot aktiva spekulanter

Vi hjälper dig att få fler leads, spekulanter och budgivare

Använd styrkan från branschens starkaste nätverk

Visste du att Boneo har data på över 500 000 aktiva spekulanter som nyligen gått på bostadsvisning? Vi samarbetar med flera hundra mäklarbolag i Sverige.

Det innebär att varenda person som varit på visning eller anmält intresse till en bostad hamnar i vårt spekulantregister. Vi vet alltså vilka som vill köpa vad, var och till vilket pris. Detta är unikt och finns ingen annanstans.

Få bostäder marknadsförda i bevakningsmejl och sociala medier

Vill du nå fler och rätt spekulanter? Varje vecka skickar vi över 400 000 bevakningsmejl till spekulanter som varit på visning hos någon av våra anslutna mäklarbolag, med bostäder som matchar köparnas önskemål. Här visar vi bland annat våra mäklares objekt, porträttbilder och mäklarloggor.

Dessutom annonseras dina objekt på Instagram och Facebook så att rätt köpare, alltså de som letar liknande bostad just nu, ser annonsen i sina flöden och inte bara när de själva skrollar bostadsannonser.

Maxa antalet bud

Våra bostadsannonser får i snitt över 70% fler bud jämfört med bostäder som inte annonserats på Boneo*, vilket ökar chanserna till högre slutpris. Dessutom ska en tredjedel av våra besökare köpa bostad redan inom tre månader.

Det betyder att vi har de mest köpbenägna besökarna jämfört med andra bostadsportaler. Alltså de som är riktiga köpare och inte bara slösurfare.

*Baserat på analys gjord av ett ledande mäklarbolag för bostadsannonser publicerade under 2021.

Sugen på att använda Boneo?

Vi hjälper dig.

Vad säger mäklare om oss?

Annonsera med Boneo

Detta ingår när du publicerar bostadsannonser på Boneo:

  • Matchning mot över 500 000 spekulanter från bostadsvisningar via vår tjänst BoneoMatch™
  • Köp- och säljleads via Boneos leadsverktyg Värdera Bostad och Bevaka slutpris
  • Kostnadsfri publicering av bostadsannonser för kommande försäljningar, ‘På G’
  • Marknadsföring av bostadsannonser på Instagram och Facebook
  • Kostnadsfri ompublicering av bostadsannonsen efter 21 dagar

Kontakta oss

Sugen på att använda Boneo?
Vi hjälper dig.

Phone
Ring oss på
08 - 446 02 88
Form
Vill du hellre bli kontaktad av oss?
Kontakta via formulär

Hur många köpare har dina bostäder?

BoneoMatch™ är både ett spekulantregister samt en bevaknings- och matchningstjänst. Här matchas bostadsannonser mot över 500 000 personer som aktivt går på visningar hos våra anslutna mäklarbolag.

Efter visningen får de automatiskt ett bevakningsmejl med liknande bostäder i samma område.

Du kan matcha din egen bostad mot spekulantregistret för att se hur många köpsugna personer den har - och hur många annonsen skulle matchas mot om den publiceras på Boneo.

Mäklarportalen

sales
Fantastiskt!

Mäklarportalen är ett verktyg som gör det möjligt för dig som mäklare att kunna hantera och köpa till annonspaket för bostäderna som läggs upp hos oss.

Där kan du även välja vem som ska stå för kostnaderna för annonseringen och se olika typer av statistik och besöksengagemang för bostäderna etc.

Vanliga frågor & kontakt

Är det någonting du undrar över?

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Om ditt mäklarkontor är anslutet till Boneo och Boneo är aktiverat i ert mäklarverktyg, så kan du välja att att publicera bostaden på Boneo i mäklarverktyget precis som på samma sätt som för övriga bostadsportaler och egen hemsida.

Om du undrar om ni redan är anslutna eller inte kan se Boneo som alternativ i ert mäklarverktyg, vänligen hör av dig till maklarservice@boneo.se så hjälper vi dig!

I alla betalda annonspaket på Boneo ingår en bostadsannons på Boneo.se och i Boneo-appen, en social annons på Instagram och Facebook, matchning i BoneoMatch™ mot över 500,000 spekulanter som gått på visningar för liknande bostäder i samma område.

På Boneo.se och i Boneo-appen visas alltid mäklarens profilbild i bostadsannonsen, mäklarbolagets logga i söklistningen och alla bostadsannonser, samt mäklarbanner i bostadsannonsen.

På G-annonser, dvs kommande försäljningar, är kostnadsfria att publicera, där det ingår en bostadsannons på Boneo.se och i Boneo-appen, samt matchning i BoneoMatch™.

Du kan dock välja att köpa till ett betalt annonspaket och Boost till din På G-annons för att nå fler potentiella budgivare.

Du kan läsa mer om våra olika annonspaket och priser här

Hittar du inte det du söker?

På vår frågesida hittar du fler svar på de vanligaste frågorna om hur du annonserar på Boneo.

Till Frågor & Svar

Säljer du även nyproduktion?

Enligt vår användarundersökning från november 2022 vill fler än 50% av Boneos besökare bo i nyproduktion.


Vår nyproduktionstjänst ökar exponeringen och ger fler intresseanmälningar till era projekt.

Till nyproduktion