Annons

Trend & Design

Helgens mest klickade på Boneo

Den här helgen var det kommande försäljningar som väckte stor nyfikenhet bland våra besökare. Under kategorin 'På G' kommer det dagligen upp kommande försäljningar. Varför intresset varit så stort just för de här objekten vet vi inte riktigt. Om man ska hitta någon gemensam nämnare så har flera av objekten fantastiska stora kök. Det kan kanske höra ihop med trenden att köket blivit allt viktigare. Det är i köket som familjen alltid möts. Oavsett hur dagarna ser ut, och även om vi har lite tid, så möts vi ändå i köket någon gång under dagen. Vi har allt mindre tid idag, det är en del av vår samtid. Vi interagerar också allt mer med andra människor i sociala medier.

I slutändan behöver vi människor också verkliga kontakter och interaktion irl, för att använda ett modernt uttryck. Det vore inte så konstigt om köket har en central plats i våra liv, och i våra hem, som en motreaktion på all den tid vi lägger på att interagera digitalt. GT skrev bland annat 2016 att köket blivit 'hemmets själ', och det ligger nog en hel del i det fortfarande. 

Men låt oss kika på helgens mest klickade bostadsannonser, från flera platser i Sverige. De presenteras utan inbördes ordning: 

Västerås, friliggande villa. 

Boyta: 184 kvm 

Utgångspris: 3 495 000 

Boneo.se älskar: Köket med passage till den fina uteplatsen. 

Läs mer och se fler bilder 

Nacka, bostadsrätt

Boyta: 64 kvm

Utgångspris: 3 595 000

Boneo.se älskar: Köket här också! Och den charmiga trappan till övre plan av lägenheten. 

Läs mer och se fler bilder

Göteborg, bostadsrätt

Boyta: 86 kvm

Utgångspris: - (kontakta mäklare för mer information, kontaktinfo hittar du via länken nedan) 

Boneo.se älskar: Köket igen! Sorry för upprepning. Köket är modernt, stort och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har också två balkonger som är generösa, den ena med reglerbar inglasning. 

Läs mer och se fler bilder 

Örebro, villa

Boyta: 105 kvm

Utgångspris: 3 500 000

Boneo.se älskar: Den öppna spisen är magisk. Det här boendet har allt. Trädgård med matkällare, lantlig charm, badrum med jacuzzi och altaner med utsikt. 

Läs mer och se bilder 

Sundbyberg, bostadsrätt

Boyta: 82 kvm

Utgångspris: kontakta mäklare för mer information, kontaktinfo hittar du via länken nedan)

Boneo.se älskar: Huset byggdes 1922, och 20-talskänslan finns kvar, men hemmet är i modern tappning. Och köket här är också helt underbart. 

Läs mer och se bilder  

Kungälv, villa

Boyta: 174 kvm

Utgångspris: kontakta mäklare för mer information, kontaktinfo hittar du via länken nedan)

Boneo.se älskar: Poolen och uteplatsen med grillköket är en wow-faktor. Bilderna från bostaden är också ett bevis på att rätt inomhus- och utomhus skapar magiska effekter. 

Läs mer och se bilder

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons