Kommande försäljning – bostadsaffären som alla parter tjänar på!

17 juni, 2021

Boneo har flest kommande bostäder i Sverige – hitta alla först här! 

Förtur till reor och early-bird biljetter till musikevenemang. Det är tydligt att vi människor gillar att få tillgång till saker före andra, en psykologisk faktor som även tagit fäste i fastighetsbranschen de senaste åren. Försprång, på förhand och kommande försäljning. Kärt barn har många namn, men något som är tydligt är att allt fler bostäder publiceras och säljs som kommande försäljningar på mäklarföretagens hemsidor och på boneo.se

Till skillnad från vid en budgivning så vinner alla på en kommande försäljning. Säljaren kan undersöka hur intresset för bostaden ser ut i god tid, mäklaren kan skapa förväntan och komma i kontakt med heta spekulanter i tidigt stadie, och eventuella köpare kan både boka visning och lägga bud på bostäder som ännu inte är ute på öppna marknaden  – och på så vis få till ett snabbt köp och slippa budgivning mot andra spekulanter.

På Boneo.se kan du enkelt filtrera och söka efter “På G” annonser. Vi har flest i Sverige!


Flest kommande försäljningar i Sverige 

Med denna trend i åtanke så var det en självklarhet för Boneo att under våren 2021 snabbt utveckla en samlingsplats för dessa försäljningar, kallat “På G”. Idag publicerar flera av Sveriges största mäklarföretag sina bostäder som ‘På G’ först på boneo.se, och i flesta fallen bara på Boneo och egna hemsidor. På Boneo publiceras nu över 4,000 På G-bostäder från mäklare, vilket är 70 procent fler än vad som finns på Hemnet. Några av de mäklarföretag som publicerar sina kommande försäljningar på Boneo är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, HusmanHagberg, Bjurfors, Skandiamäklarna, ERA, Mäklarhuset och Mäklarringen tillsammans med många andra mäklarbolag. 


LÄS MER: Boneo’s VD om lanseringen av På GEn galen prisutveckling för kommande objekt 

En mäklare som flitigt publicerar kommande försäljningar på Boneo är Charlotte Balcker på HusmanHagberg Värmdö; 

– “För mig som mäklare är det en självklarhet att publicera mina kommande försäljningar på Boneo då de erbjuder en marknadsledande plattform för denna typ av försäljning” säger Charlotte.  

Charlotte menar vidare att marknaden för kommande försäljningar inte bara är väldigt het utan även underlättar för mäklarna på flera sätt;

– “Bostadsannonser märkta som kommande försäljning ger mig som mäklare möjligheten att testa hur heta objekten är och utefter det utvärdera om några resurser behövs innan det blir skarpt läge, exempelvis justering av pris. Min erfarenhet är också att prisutvecklingen för kommande objekt i majoriteten av fall varit mycket positiv, nästan galen!”

Läs mer om fördelarna med att annonsera din bostad på Boneo!

 

Exempel på ett av Charlottes bostadsobjekt som säljs via Boneo’s “På G”. 


Enda chansen att vinna och såld på rekordtid

Några som också har mycket att vinna på kommande försäljningar är köparna och säljarna, något som blir extra tydligt när vi bad Charlotte höra med några av hennes senaste kunder om hur de upplevt processen. 

– “Vi visste att vårt objekt var på väg ut och kunde därför göra oss redo för att agera snabbt! Vi bokade en förhandsvisning och sen hade vi köpt”, säger en av Charlottes köpare på Värmdö. 

En annan köpare på Värmdö beskriver hur “På G” möjliggjorde för dem att kunna köpa sin drömbostad; 

– “Vårt enda sätt att vinna var att lämna ett, visserligen högt, pris innan själva budgivningen, ett bud som säljaren sedan godkände!” 

Charlottes säljare har också bara gott att säga om sin upplevelse; 

– “Vår mäklare märkte att efterfrågan för vår typ av bostad var stor så vi lade i samråd med henne ut den som en kommande försäljning, två dagar senare hade vi sålt!” 

Genom att erbjuda Sveriges största samlingsplats för kommande försäljningar uppnår Boneo sitt syfte med att vara en plattform som förenklar för alla som befinner sig i bostadsresan; oavsett om du är köpare, säljare eller mäklare. Hitta alla Boneo’s “På G”-annonser här!

 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen