Sponsrad

Unikt läge i Stockholm med Vasastan som granne!

13 december, 2022

BRABO • SPONSRAD 

Vill du också bo nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne och samtidigt bara ha 4 minuter till Odenplan? Passa på – nu finns endast ett fåtal lägenheter i byggherren BRABO:s populära Haga Norra etapp 3 kvar. Med tanke på bostädernas centrala placering, stilfulla arkitektutförande och moderna livsstilskoncept så är det inte konstigt att etapp 1 och 2 sålde slut till 98% i rekordfart. 

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Totalt kommer etapp 3 i Haga Norra att bestå av 150 lägenheter om 1–5 rok med en boarea på 24–127 kvm. För att bespara de som vill bo här från beslutsångest har man jobbat efter färdiga inredningslösningar istället för att erbjuda en hel katalog med val. Koncepten har tagits fram tillsammans med noga utvalda inredningsarkitekter med syfte att skapa ett stilfullt möte mellan dagens trender och exklusiv design som håller över tid. Med inspiration från Skandinavien har man låtit färgsätta lägenheterna i varma och ljusa toner, med det sagt är bostäderna allt annat än trista.

– Nyproduktion är ofta förknippat med nytt och fräscht men opersonligt. Vi tror att folk är trötta på vitt kakel, vita köksluckor och vita väggar, menar Pontus Nylander, marknadskoordinator på BRABO.

Sanningen är att både materialval och vitvaror lyckas med konststycket att vara både snälla mot miljön samt snygga att se på. Alla bostäder får klimatsmarta kök från Puustelli med integrerade vitvaror och badrummen har man låtit helkakla med grå granitkeramik där en rund bakbelyst spegel och stilrena beslag också gör sitt för att förhöja den lyxiga känslan.

Det är inte bara lägenheterna i sig som är nya i Haga Norra, för att kunna möta både dagens och framtidens efterfrågan på en bekväm och aktiv vardag har BRABO sett till att de som ska bo här kommer att kunna nyttja både, hobbyrum, gym och co-working space helt kostnadsfritt. Vem vet, kanske är det du som möter kärleken medan du lagar punkan på cykeln eller connectar med grannen över en kaffe och för att sedan starta företag ihop.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Även om insidan av bostäderna och byggnaderna är av största vikt så gör även gator och torg sitt för att påverka helhetsintrycket. För Haga Norra har BRABO anlitat danska Gehl, en arkitektbyrå erkänd för sin mångåriga erfarenhet och kunskap inom stadsrumsgestaltning. Målet har varit att skapa en både tillgänglig och designmässig destination med kommersiellt liv. På centrala mötesplatsen Mathildatorget är visionen att fotgängare får gångfartsgata och områdets nya gröna entré Torfredsplatsen knyter an kommunikation, caféer och kommersiella ytor på stilfullt vis.

Unikt för BRABOs Haga Norra är dess centrala placering i Solna med närhet till Stockholms innerstad, med pendeltåg tar man sig till Odenplan på 4 minuter eller centralen på 7 minuter. För de som värderar närhet till grönska finns vackra Hagaparken en kort promenad bort; en unik natur-destination med museum, slott och paviljonger. Även om innerstan ligger minuter bort hoppas man dock att både boende och besökare kommer att ha för trevligt i Haga Norra för att vilja lämna området.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

– “Haga Norra är en ny tät och levande destination i Solna, som visar att stadsrum av hög kvalitet och starka kopplingar till omkringliggande destinationer och kvaliteter kan skapa stort mervärde för de som arbetar, bor och besöker området” förklarar Esben Neander Kristensen, Director på Gehl i Köpenhamn.

Vill du bo i BRABOs nyproduktionsprojekt där du kan njuta av både bra läge, snygg bostad och bekväma servicekoncept? Då tycker vi att du ska passa på här och nu, innan lägenheterna i Haga Norras sista etapp säljer slut. Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Detta är en nativeartikel skriven i samarbete med BRABO

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen