Annons

Trend & Design

Tre fritidshus som får oss att längta efter sommaren

Om du som läser detta är Stockholmare så vaknade du upp till en vintervit stad. Antingen älskar man eller förbannar den första snön. De flesta av oss älskar den svenska sommaren mer än vintern, helt klart. Just idag tänkte vi bjuda på tre fantastiska fritidshus som säljs på Boneo just nu. Bilderna skulle lika gärna kunna vara vykort; 'Hej Pappa, Solen skiner, allt är underbart här, ni måste följa med hit en sommar, ni kommer älska det' 

Fjällbacka, Tanum

Pris: 9 850 000 sek

Vi förstår varför författaren Camilla Läckberg har kärlek till Fjällbacka. Det hade även skådespelerskan Ingrid Bergman som kallade det 'paradiset på jorden'. Här spenderade hon många somrar med barnen. Det är något maffigt med Fjällbacka som vilar tryggt under mäktiga Vetteberget. Det här fritidshuset erbjuder en komplett sommardröm. Räkmacka på klippan eller på den privata bryggan - vi visualiserar det intensivt och längtar redan. 

Se fritidshuset i Fjällbacka

Stavsnäs by, Värmdö

Pris: 15 000 000 sek

Sjönära fastigheter som förmedlar det här vackra skärgårdsboendet lever upp till sitt namn. Här har du vattnet som omedelbar granne. Prislappen är kanske inte modest, men det du får för pengarna är ett vackert och uppdaterat boende med välbevarad charm i ett mycket privat läge. Även när du hänger på bryggan. Bara 40 minuter från Stockholm. Tomten är på hela 80 000 m². 

Se skärgårdsfastigheten på Värmdö

Öllövsstrand, Båstad

Pris 5 600 000 sek

Vi skriver nästan varje vecka om något objekt i Båstad. Det är kanske inte så konstigt. Båstad är en av de vackraste platserna i Sverige. Det här fritidshuset har ett kök som skulle passa i vilken inredningstidning som helst. Det saknas bara en jordgubbstårta på köksbänken. 

Se fritidshuset i Båstad

Av: Alexander Erwik, alexander.erwik@boneo.se 

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Caroline Silfverberg

Caroline Silfverberg

Drömmen om fjällstuga

Jannika Navjord

Jannika Navjord

Vardagsandlighet

Annons