Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

Gård/SkogÖresjö, Lilla Edet

Öresjö, Lilla Edet

Martins väg 12

7 700 000 kr Gård/Skog 6 rok 156 49 359 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Välkommen till denna fina hästgård om ca 6 hektar, med två boningshus, stor ladugårdsbyggnad med 6 boxplatser, sadelkammare, loge, tre stycken maskinhallar, paddock om ca 20x40 meter samt ett hönshus! Belägen i högt läge med vacker utsikt över Öresjö!

Huvudbyggnaden, i 1½ plan med källare, inrymmer ett entréplan med rymlig entré, från vilken man når altanen i söderläge, stort och rymligt vardagsrum, badrum med bastu, kök med nylagt laminatgolv samt en groventré med tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Övre plan med tre sovrum, helkaklat badrum från 2019 med elgolvvärme samt en möblerbar hall, vilket kan användas som allrum, med utgång till balkong med en fantastisk utsikt över Öresjö. I källarplanet finns pannrummet, med en vedpanna, bra förvaringsutrymmen och en del krypgrund.

Det andra boningshuset är ett torp om ca 60 kvm från ca 1870, med adressen Martins väg 10! Torpet, som har fräschats upp 2020, består av ett entréplan med kök, vardagsrum med utgång till inbyggd veranda och badrum med tvättmaskin. Övre plan med ett sovrum, allrum samt bra förvaringsutrymmen.

Bra pendlingsmöjligheter till Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Munkebo badplats ligger inom gångavstånd från fastigheten.
Varmt välkomna att boka in er till visning!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Äganderätt
  • Biarea:16
  • Pris/m²: 49 359 kr/m²
  • Byggnadsår:1990
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Angelica Almqvist

073-152... Visa telefon

angelic... Visa epost

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
Föreningsgatan 18, Trollhättan

Räkna på bolån för Martins väg 12

nordealansforsakringarsbab
Om du har svårt att få bolån hos de traditionella bankerna finns dessa alternativ
nordax

Annons

Loading...Loading...