För nyproduktionsbolag

Nyproduktion på Boneo,
en smart sak!

Hitta intressenter till nyproduktionsprojekt och bostäder så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Med Boneo får ni mer än bara en ytterligare exponeringsyta. Vi jobbar aktivt för att driva trafik och köpare till projektet.

banner

Fler än varannan besökare på Boneo
vill köpa nyproduktion*

*Användarundersökning på Boneo.se

Vad ingår när du annonserar med Boneo?

Genom unik målgruppsdata och ett ständigt växande spekulantregister kopplar vi ihop köpare med bostäder över hela Sverige. Så hittar vi dem som är mest intresserade av just ert projekt.

  • Egen projektsida på Boneo.se
  • Rekommenderas på ledande mäklarssidor
  • Matchning mot 500 000+ spekulanter från mäklareMatchning via spekulantregister
  • Digital marknadsföring på sociala medier
  • Sponsrad artikel (Native) om ert projekt
  • Dedikerad Customer Success Manager

Välj ditt annonspaket

På Boneo kan vi publicera och marknadsföra ditt projekt oavsett vilken fas det är i och du når än fler köpare genom vårt paket Marketing Boost

Boneo

Marketing Boost

Extra marknadsföring av din projektsida för att nå än fler köpare

Så här hittar Boneo rätt köpare

buyingOption

Egen projektsida på Boneo.se

Projektet marknadsförs på Boneo.se med egen projektsida och objektssidor. Möjlighet att låta besökare anmäla intresse redan hos Boneo finns som alternativ.

buyingOption

Digital marknadsföring

Med vår unika data skapar vi träffsäker annonsering på sociala medier mot personer som ert projekt är intressant för men som kanske inte hittat det själva.

buyingOption

Spekulantregister - Vi har köparna!

Marknadsför ditt nybyggnadsprojekt och bostäder mot dem som går på våra anslutna mäklarbolags visningar. Med över 500 000 personer i vårt växande spekulantregister har vi tillgång till de som aktivt letar nytt boende.

buyingOption

Rekommenderas på ledande mäklarssidor

Genom våra unika avtal med flera ledande mäklarbolag matchas ert projekt när köpare letar efter liknande bostäder på de populära mäklarhemsidorna.

buyingOption

Artikel på boneo.se och i spekulantregister

Sponsrad artikel som beskriver projektet på ett inspirerande sätt. Artikeln visas för alla Boneos besökare och skickas ut till över 500 000 personer i våra bevakningsmail.

Intresserad? Vi hjälper dig

Via kontaktformulär

Vill du också få fler intresseanmälningar till ditt projekt?

Med vår unika annonsering har vi hjälpt nyproduktionsbolag som Morgondoppet, BON Bostad, GBJ Bygg, Brabo, Maison Forte, Wallin och Bricknova m.fl. att få in fler intresseanmälningar till sina nybyggnadsprojekt. Vill du veta hur? Ta del av alla kundcases här bredvid.

Några av våra partners inom nyproduktion

Några av våra partners

logologologologo

Säljer ni successionsbostäder?

Boneo växer och har flest kommande bostäder till salu än någon annan bostadssajt. Vi erbjuder en modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för alla i bostadsbranschen.

Vår nyproduktions tjänst ger dig utökad synlighet för nyproduktion. Med utökad synlighet för både som bostäder och projekt både bostäder och projekt! Ni får en egen och unik projektsida på Boneo.se.

Till annonsering
projecthome