Boneo - Bostadssajten med flest kommande bostäder till salu

Hitta ditt nya boende här!

*På Boneo samlar vi bostäder som ligger som kommande försäljning på en och samma plats. ”På G”-bostäder har alltid valts att publiceras på Boneo av mäklaren.

BoneoMatch™

Hur många vill köpa din bostad?

Vi matchar dig mot över 500 000 köpsugna personer som går på visningar just nu.

På G! Hitta flest kommande försäljningar på Boneo

På Boneo samlar vi mäklarbolagens bostäder som ligger som kommande försäljning på en och samma plats, vi kallar dem På G. Det betyder att du på Boneo är först med att hitta din nästa drömbostad, före alla andra.

Såklart har vi också bostäder som är till salu och har visningar, precis som vanligt.

Missa inte din drömbostad med en smart bevakning

Med en bevaking på Boneo missar du inte när din drömbostad kommer ut på marknaden, antingen som Till salu eller som På G.

När en ny bostad matchar din bevakning får du en notis, så du kan vara först.

Dubbelt så många bud med bostaden på Boneo

Med en bostadsannons på Boneo når du de mest köpbenägna besökarna och hittar köparna. Bostadsannonser på Boneo får i snitt över 70% fler bud och över 40% fler personer på visningen jämfört med bostadsannonser som inte publicerats på Boneo*

*Baserat på analys av Mäklarhuset för bostadsannonser publicerade under 2021

Vi hittar dina köpare åt dig

Vi väntar inte på att dina köpare ska hitta din annons – vi letar aktivt upp dem åt dig. Med branschens starkaste nätverk och träffsäker data matchar vi din bostad mot köpsugna personer som varit på visning av liknande bostäder i ditt område. På samma sätt hittar vi dina köpare med bostadsannonsen marknadsförd på sociala medier.

En tredjedel av våra besökare ska köpa bostad redan inom 3 månader. Vill du ha hjälp med att hitta rätt match för dig?

För dig som ska köpa och sälja bostad. Nu.

Köpa och sälja bostad kan vara stressigt, vi vet. Din drömbostad försvann innan du hann gå på visningen. Eller så är du osäker på om alla potentiella köpare hittade din bostadsannons, fick du verkligen alla bud som du kunnat få?

Därför finns Boneo. Vi vill hjälpa dig som är i bostadsresan och som ska köpa eller sälja bostad nu.

Det gör vi genom att ha flest kommande bostäder samlade på ett och samma ställe, vi kallar dem ”På G”, så du kan vara först med att hitta din drömbostad innan den försvinner.

Men vi har såklart bostäder som är ”Till salu” och har visningar, precis som vanligt. Vi matchar alla bostadsannonser på Boneo mot potentiella köpare, genom att ha de mest köpbenägna besökarna och via våra unika matchningstjänster och spekulantdata.

Så du kan vara säker på att ha nått så många som möjligt som vill köpa din bostad och få det högsta priset.