Sök bland tusentals bostäder till salu

*På Boneo samlar vi kommande bostäder till salu på ett ställe. På G-bostäder har alltid valts att publiceras på Boneo av mäklaren.

Flest På G-bostäder i Sverige

På G logotyp

På Boneo samlar vi mäklarbolagens bostäder som ligger som kommande försäljning på ett ställe. Vi kallar dem På G. Det betyder att du på Boneo är först med att hitta din nästa bostad – men såklart har vi också bostäder som är till salu, precis som vanligt.

Sök På G bostäder

BoneoMatch™

Hur många vill köpa din bostad?

Fyll i din gata så får du veta hur många av våra 500 000 spekulanter som letar efter en bostad som liknar din i ditt område.

När du ska sälja eller köpa bostad

Vi hjälper köpare och säljare att hitta rätt match på ett enkelt och smidigt sätt.

Sälj din bostad med Boneo

Når du alla möjliga budgivare?

Att många ser din bostadsannons säger ganska lite om hur många som kommer på din bostadsvisning eller lägger ett bud. Det som räknas är att rätt personer ser den. Med Boneo ser potentiella köpare din bostadsannons, så att du ökar chanserna till fler bud.

Läs mer

Köp ny bostad med Boneo

Hitta din bostad först, här!

Vårt stora nätverk är till din fördel. Hundratals av landets ledande mäklarbolag använder Boneo för att snabbt kunna erbjuda bostäder, både till salu och kommande bostäder till salu. Som ofta bara finns på Boneo. Vi är med dig från första steget, hela vägen till ditt nya hem.

Läs mer
app

Ladda ner Boneo-appen

Låt oss göra jobbet åt dig

Med Boneo-appen får du pushnotiser direkt i mobilen så fort en ny bostad matchar din bevakning. Så att du får mer tid över till annat.

MotCancer
Boneo är Cancerfondens företagsvän

Vi stödjer Cancerfonden i deras viktiga arbete att besegra cancer.