Annons

Trend & Design

Är du en stjärna på renovering?

Boneo kommer vi att skriva om allt som rör hem och bostad. Det har du som läsare kanske redan förstått. Ett allt vanligare inslag i våra hem är att vi gjort en hel del själva med det. Det är inte bara det att vi vet att det blir ordentligt gjort (såvida vi vet vad vi sysslar med), det blir också både billigare och roligare. Kanske till och med något som hela familjen kan vara med på. Dessutom pekar alla trendkurvor fortsatt mot att det inte längre är coolast att ha köpt något nytt, utan att ha byggt något själv. En parantes är att man fortfarande ska låta proffsen ta hand om el och vatten. 

De närmaste åren kommer vi prata mer och mer om återbruk. Hur vi gör nya möbler av de gamla vi redan har hemma. Om vi måste renovera hemma så går det att göra det klimatsmart, t.e.x genom att inte köpa nytt material, utan begagnat. 

Nu söker vi dig som brinner för att renovera, fixa och måla. Som är bra på det och dessutom tror att du kan få andra att bli det genom att skriva en spalt här på Boneo. Vi söker dig som inte har tummen mitt i handen, utan som  är en renoveringsstjärna och tror att du kan berätta om det på ett roligt sätt för våra besökare genom text, bild och kanske rörligt. Det är underbart om du dessutom har en hel del personlighet. Kön och ålder är oviktigt. Det viktiga är att du har ett brinnande intresse. 

Hör av dig till alexander.erwik@boneo.se så berättar vi mer. 

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons