Annons

Trend & Design

Är du redo att flytta in på pepparkaksstigen?

Vi måste börja med att ge Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg - väster ett i, för initiativ. Sen ber vi dig som besökare om ursäkt, för det här boendet kan du naturligtvis inte bo i, såvida du inte är en tennsoldat. Men gatan pepparkaksstigen finns dock på riktigt i Göteborg, om du alltid drömt om att bo på en gata som heter så. Steinbrenner & Nyberg och inte 

Kanske kan du ha överseende med att den här annonsen, som inte är en riktig bostadsannons, tar upp plats. Det är nämligen för en god sak. Pepparkakshuset går nämligen att buda på till förmån för insamlingsstiftelsen för Drottnings Silvias barn- och ungdomssjukhus. Startpriset ligger på 100 kronor, men vi hoppas naturligtvis att priset slutar mycket högre än så. Vill du eller ditt företag buda på pepparkakshuset så kontaktar du mäklaren här (där du också kan se fler bilder på den vackra 'villan') 

'Byggherre' för pepparkaksdrömmen är Steinbrenner & Nyberg

Om Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

När barn och unga drabbas av sjukdom behövs saker, miljöer och upplevelser som ger glädje, uppmuntrar till lek, inspiration, tröst, hopp och fysisk aktivitet för en trivsam tillvaro, glädje och god livskvalité. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhusets ordinarie vård. Det som behövs året runt, varje dag, men inte kan finansieras med våra offentliga medel. Stiftelsen gör regelbundet flera aktiviteter för barn och unga som vårdas på eller inom sjukhuset med hjälp och engagemang från ett stort antal samarbetsparters. 

Läs mer om stiftelsen på barnsjukhuset.nu

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons