Annons

Trend & Design

Bjurfors flyttar in – på Lidingö (och här kan du flytta in)

Lidingö är hetare än någonsin. Faktum är att mäklarföretaget Bjurfors har en kölista på kunder som vill hitta boende på den vackra ön i Stockholms inre skärgård. Vilket är en anledning så god som någon till det senaste affärsmässiga draget från Bjurfors. 

Fotograf: Eddie Granlund
Hampus Åsén (till väster) och Robert Nilsson (till höger). Från kontoret på Karlavägen 60 på Östermalm har Bjurfors förmedlat attraktiva premiumobjekt på Lidingö. Nu är det slut med det. Eller rättare sagt, nu får Lidingö ett eget Bjurfors-kontor. På Stockholmsvägen 53 i Lidingö Centrum öppnar det första Bjurfors-kontoret i mars 2020, som också blir ett nytt kontorskoncept. Här kommer Franchisetagarna Hampus Åsén och Robert Nilsson med kollegor kunna erbjuda Lidingö-kunderna en stark lokal marknadsföring:

-    Sedan snart ett år tillbaka ser vi en positiv utveckling av bostadsmarknaden på Lidingö. Statistiken visar stigande priser med en uppgång om 4,9 % för villor de senaste 12 månaderna. För bostadsrätter är uppgången 2,9 % de senaste 12 månaderna (källa Mäklarstatistik). Vi har fullt hus på våra visningar och störst rusning ser vi till radhus och villor. Vi har just nu ”kölistor” med kunder som söker boende på Lidingö. Vi har stor tilltro till en fortsatt stark bostadsmarknad på Lidingö och den nya satsningen är helt i linje med vår tillväxtstrategi, säger Robert Nilsson, Franchisetagare.

Bjurfors Lidingö består av Hampus Åsén, Robert Nilsson, Pia Mannehed, Moa Englund och Lotta Cavalli-Björkman.

Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med cirka 575 medarbetare på 78 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Här kan du flytta in på Lidingö

Tre Bjurfors-objekt på Boneo.se just nu

1. Villa - Kottla, Lidingö

Läs mer

2. Villa, Mosstorp, Lidingö

Läs mer

3. Radhus, Brevik, Lidingö

Läs mer

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Annons