Annons

Trend & Design

Praktfull grosshandlarvilla med mäktigt sjöläge

De senaste dagarna har flera bostadsobjekt med prislappar i 20-miljonersklassen kommit in bland bostadsannonserna på Boneo.se. En återkommande mäklare i sammanhanget är Skeppsholmen Sothebys international realty.

För just den här mäklarfirman är exklusiva fastigheter och objekt rena rama vardagen. Så sent som för bara några dagar lades en annons upp för den här arkitektritade drömvillan i Värmdö med ett helt unikt sjöläge. Idag kom Skeppsholmen Sothebys international realty med ett nytt bostadsobjekt för den som alltid drömt om ett eget paradis vid vattnet. Den här gången ligger huset i Tyresö, närmare bestämt Brevik. 

Den 382 kvm stora grosshandlarvillan i Tyresö är ståtlig. I all sin prakt tronar den på udden och framstår mer som ett mindre slott än ett hem. Mäklaren hymlar inte med att det här finns ett visst renoveringsbehov. När det gäller personlighet så har de 10 rummen redan allt som man möjligtvis kan önska. Det underbart gröna köket och det udda sovrummet allra överst i huset är bara några av höjdpunkterna. Här finns också sjöstuga och möjlighet för större båtar att lägga till vid bryggan, som har segelbåtsdjup. Även om det finns en del att göra inomhus så är detta redan ett praktfullt hem som kommer älskas av generationer. 

Läs mer och se fler bilder här 

Av: Alexander Erwik, alexander.erwik@boneo.se 

Utsikten från trädgården är underbar vintertid såväl som....

....sommartid. 

Det underbara gröna köket. Man hoppas nästan att de nya ägarna behåller den fina färgen. 

Färgen grönt återkommer även på sjöstugan. Som ni ser är även huvudbyggnadens tak i grönt. 

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Caroline Silfverberg

Caroline Silfverberg

Drömmen om fjällstuga

Jannika Navjord

Jannika Navjord

Vardagsandlighet

Annons