Annons

Trend & Design

Drömgård till salu – och priset är helt sjukt!

I Jämtland hittar ni denna vackra stora gård som byggdes redan 1856. Det är ett arv som i högsta grad gör sig påmint när man tittar på bilderna från gården. Gården ligger vackert med utsikt över dalen och den vackra naturen som omfamnar den. 

När det gäller standard så finns det ingenting kvar av 1856 dock. De nuvarande ägarna har dragit ny el och anslutit sig till det kommunala vatten och avloppsnätet, installerat fiber och gjort om värmesystemet till jordvärme (Vattenburen golvvärme på bottenvåningen och vattenburna radiatorer på övervåningen). De har även renoverat kök och badrum.

De har ändå lyckats behålla en del historisk charm i köket och på andra platser i huset. Titta själv på bilderna nedan. Att det finns timmerväggar i flera rum ger ytterligare charmpoäng. Förutom själva huvudbyggnaden finns en större lada, tre mindre lador, två garage, ’bagarstugan’ som är en gäststuga och en k-märkt mindre byggnad. Man kan minst sagt säga att man får en del för pengarna här. Utgångspriset är nämligen 1 600 000 kronor. För samma pengar i Stockholm får du….du får ingenting för den summan, när vi tänker efter. 

Titta in i huset nedan, eller gå direkt till bostadsannonsen här på Boneo.se 

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons