Annons

Trend & Design

En lyxnatt i Paris med Lulu Carter

Inredaren Lulu Carter, som är högaktuell med sin nya blogg här på Boneo, älskar att resa. Franska huvudstaden Paris är en återkommande favorit. För någon vecka sedan mellanlandade Lulu just där för att shoppa till ett större inredningsuppdrag hon har.

Förutom att många söker till sig till Paris för att uppleva gammaldags rosenröd romantik, så åker många hit för att gå på någon av stadens alla marknader. En marknad som Lulu särskilt hade i åtanke under sitt besök var Le Marche aux puces De Saint-Queen (kanske världens längsta namn), och den kommer hon att berätta mer om sin blogg senare i veckan. 

När du ska spendera natten i Paris så finns det gott om hotell att välja på. Här är utbudet stort, och brett. Den som vill hålla budgeten nere behöver inte leta länge.

Nu var det inte budget som Lulu Carter hade i åtanke när hon checkade in för en natt i Paris. Hon bodde nämligen på exklusiva hotell Costes. Det är ett hotell som säkert skulle falla många i smaken. Men kanske inte om du är blomallergiker. Här hittar du rosor överallt, och färgen röd är starkt överrepresenterad. Costes är mörkt, sensuellt och dramatiskt a la Moulin Rouge. Man ska bara vara beredd att betala för det. Här är det inte direkt billigt att sova över. En tisdag i mars kostar en natt mellan 5000 och 12 000 kronor: 'Jag kände mig som en drottning' berättar Lulu i sin blogg. 

Ja, det får man hoppas till det priset. 

Se fler bilder från hotel Costes och läs mer om Lulus natt där i hennes blogg

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons