Annons

Trend & Design

Fyra fina fritidshus

Andreas Sabelhierta är hemmafixaren som i några år renoverat ett torp utanför Stockholm till ett drömmigt fritidshus. Varje vecka delar han med sig av hur renoveringen gått till, tipsat om både utförande och användbara verktyg. I den här artikeln har han finkammat Boneo.se i jakten på andra fritidshus med potential. Som kanske kan bli någon annans dröm att renovera. 

Text nedan av: Andreas Sabelhierta

1. Sillaröd 701 - Sillaröd, Tomelilla

Utgångspris: 1 800 000 sek

Efter man tagit reda på viktig fakta måste man känna efter de mjuka värden som är minst lika viktiga. Onödigt på detta objekt då allt verkar och ser helt underbart ut. Svårt att hitta något som inte tilltalar mig här. Varenda detalj känns välgjord och man vill flytta in direkt. Titta på stentrappen vid ingången. Fönstren och trädgården utanför byggnaden. Makalöst fint Wow. Den som köper detta objekt kommer aldrig vilja lämna sitt hem. Jag har svårt att sluta titta på alla bilder faktiskt.

Läs mer och se fler bilder

2. Sankta Marias väg 89, Finspång

Utgångspris: 1 800 000 sek

Här är ett hus med riktigt bra möjligheter till att fixa till det så som man vill. Många olika vinklar och vrår. Takstolar och mängder med detaljer man kan framhäva vid en renovering. Med färg och rätt ljussättning. Det skulle vara roligt att se hur de nya ägarna väljer att renovera..

Läs mer och se fler bilder

3. Böta 138 - Ruda, Högsby, Småland, Högsby

Utgångspris: 585 000 sek

Titta trädgården. Flack och välskött. Ordning och reda. Jag är galen i sten och naturmaterial. Det är helt klart även här stentrappan lockar mig. Det där med gräs på tak är något som jag vill prova göra själv hos oss också. Dörrarna och fönsterluckorna är jättefina. Det är någon som uppskattar noggrannhet och hantverk som säljer detta objekt tror jag.

Läs mer och se fler bilder

4. Älvstagatan 5, Nordanstig

Utgångspris: 3 750 000 sek

Är kanske inte det bästa fritidshus objektet. Det skulle vara svårt att hinna med utan att bo där. Men vill man sadla om och driva ett gästabud eller B&B så finns det här. Vilken vrålcool lada. Vilka möjligheter. 

Läs mer och se fler bilder

Se fler fritidshus till salu på Boneo.se - klicka här

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons