Kolla in de snygga gatuhusen!

Det är lätt hänt, att tankarna skenar iväg när man bläddrar igenom bilderna i den här bostadsannonsen. Gatuhuset i Landskrona behöver nämligen inte bara vara ett hem. Här skulle lika gärna ett av Landskronas mysigaste cafeér kunna husera på nedre plan, och sommartid ute på den vackra innergården. På översta våningen finns det gott om plats för en familj på 2-3 så här skulle familjen kunna bo trivsamt med närhet till sitt livsverk. Lite som i serien ‘Vår tid är nu’, i liten skala. Tittar man i det historiska arkivet så visar det sig att huset på Stormgatan 3 faktiskt är en omgjord speceriaffär.

Köket här skulle kunna väcka matlagningsintresse hos vem som helst. Har du inget intresse för matlagning sedan innan, kommer du få det här som ny ägare.

Stormgatan är också en av Landskronas vackraste gator, och den som bosätter sig här kommer att älska området. Det närliggande Citadellet bjuder på grönområden och koloniområden som bidrar till lantlig charm, excercisfältet för motion och natur och på gångavstånd den charmiga småbåtshamnen Linds hamn. En cykeltur längs med havet tar oss till både golfbana och Erikstorps Kungsgård.

Läs mer om gatuhuset på Stormgatan 3 

Se också: Townhouse/Radhus

 

Boneo.se fungerar ju så att har du väl hittat något som du gillar, så får du som besökare förslag på liknande objekt på sajten. Här tänkte vi bara säkerställa att du inte missar det här radhuset, eller townhouse delat på två familjer. Även det här objektet i Landskrona. Vi förstår att huset fått en del uppmärksamhet på grund av sin design. Lika innovativt som det är från utsidan sett, lika smakfullt är det när du väl kommer in. Ta en titt! 

Se fler bilder och läs mer 

Varför så hemligt?

 

Detta är inget gathus utan ett regelrätt hus. Men vi blev så nyfikna på den här villan på Klokergatan i Landskrona. Det är nämligen väldigt hemligt hur insidan ser ut. Vi har inget mer att bjuda på än bilder från utsidan. Mäklaren frestar med ‘exklusiv interiör’ i annonsen men längre än så går han inte. Om vi på Boneo får göra en gissning så är det wowfaktor. Du som inte klarar av att leva i ovisshet, får helt enkelt kontakta mäklaren.

Läs mer om huset på Klokergatan

Blogger

Bostad till salu

Alexander Erwik

Redaktör Boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen