Lulu Carters ute-lista

In med det nya, ut med det gamla. Lulu Carter skriver om inredning, inspiration och trender på Boneo.se. Vanligtvis brukar hon tipsa om saker hon tycker att vi ska köpa. Här kommer en lista på saker som Lulu tycker att vi ska köpa mindre av 2020.

Text nedan av: Lulu Carter, lulu.carter@boneo.se

1. Fler kokböcker. Får jag en till så vet jag inte vad jag gör. Särskilt om det handlar om något hälsosamt som man ska tvingas tillreda. Sålde precis 25 dylika. Skönt!

2. Fula produkter i badrummet. Tänker då främst på schampoo och balsam som ju som regel står synligt. Det finns massor av snygga påfyllningsflaskor i handeln eller så gör du som jag köper snygga bra och dryga produkter istället som tål till att tittas på.. Dyrare vid första köpet men inte i längden, och du blir garanterat en lyckligare människa.

3. Plastgalgar. Jag ryser. Särskilt om dom kommer i någon “bjärt” färg. Just turkost gör mig kallsvettig. Totalförbud.

4. Post-it lappar. Suck vad jag avskyr detta påfund. Måhända praktiskt.. eller? Fula och oerhört irriterande är vad dom är. Uppfinnaren lär vara mångmiljardär men det gör inte saken bättre. Tvärtom.

5. Felix ketchupflaskor. Står bara inte ut med att se dom på middagsbordet. Kalla mig snobb men Heinz ska det vara och då i glasflaska. Basta!

Följ mig gärna på instagram!

Blogger

Lulu Carter

Alexander Erwik

Redaktör Boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen