Lyxig Pål Ross-villa till salu vid Sätterfjärden i Stockholm

28 oktober, 2022

Är du en kräsen bostasdsspekulant som just nu är på jakt efter nästa moderna villa med alla rätt? Då kan denna husdröm, som omdesignats av arkitekten Pål Ross, vara det du letar efter. Det 300 kvm stora huset, med egen golfstimulator, har ett utgångspris på 19 500 000 kr och saluförs av Mäklarringen Österåker. 

LÄS OCKSÅ: Sagolik 1800-talsgård till salu i Torekov

Villans läge är minst sagt fördelaktigt. Tomtens höga placering bidrar till både avskildhet och utsikt samt sol hela dagen. Det är bara ett par minuters promenadavstånd till villaägarföreningens bryggor med både badplats och potentiell båtplats. Inom mindre än fem minuters gångavstånd finns även alla bekvämligheter såsom butiker och restauranger. Från Österåker tar man sig även enkelt ut till Stockholms skärgårdsöar med allt vad det innebär. 

Om namnet Pål Ross känns bekant så är det inte så konstigt, den Stockholmsbaserade arkitekten har vunnit flertalet priser och har ritat hus åt flera svenska kändisar, bland annat skådespelaren Mikael Persbrandt och musikgeniet Anders Bagge. Arkitekten Pål Ross tidigare mästerverk känns igen på grund av sina runda och tidlösa former, och villan i Österåker som nu saluförs är inget undantag.

Mäklare: Peter Ek på Mäklarringen Österåker / Foto: Niklas Gullbo på FastOut

9-rumsvillan från 2003, fördelad i 4 etage, byggdes om så sent som 2018. Entré-etaget karaktäriseras av stora sociala ytor och rymmer ett vardagsrum med generös takhöjd och stora fönsterpartier, ett påkostat kök med köksö samt rymlig matsal med en vinterträdgård i anslutning. Etaget längst ner i villan erbjuder rum för avkoppling. Vad sägs om en relaxavdelning med braskamin och bastu? Mellan-etaget har 4 sovrum där ett av dem har egen balkong med sjöutsikt. På detta plan finns även rymligt badrum med hela tre handfat, perfekt för stora familjen där det annars lätt blir trafikstockning på morgonen när alla ska göra sig i ordning. Sist men inte minst så erbjuder villan ett tornrum med master bedroom, dressingrom och badrum. Tänk att kunna vakna upp och blicka ut över Sätterfjärden, med dess årstidsskiftningar, varje morgon. Snacka om vardagslyx!

Mäklare: Peter Ek på Mäklarringen Österåker / Foto: Niklas Gullbo på FastOut

På tal om vardagslyx så får vi inte glömma att ge både garaget och tomten en välförtjänt stund i rampljuset. Garaget är nämligen ombyggt till golfstudio med trackman och puttingytor. Om golfentusiasten jublar nu så fortsätter trevligheterna även utomhus, på tomten finns nämligen en stor övningsgreen i konstgräs. För den som hellre tar sig ett dopp så erbjuds även ett utomhus-spa.

Mäklaren beskriver detta som ett unikt tillfälle att förvärva ett både sjönära och lättskött premiumboende, och vi kan inte annat än hålla med. Utgångspriset är satt till 19 500 000 kr men för det får man hela 300 arkitektritade kvadratmeter signerade självaste Pål Ross. Kontakta ansvarig mäklare Peter Ek på Mäklarringen Österåker här för mer information samt för att boka visning.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen