Sponsrad

Nybyggt semesterboende nära havet i Skåne

11 maj, 2022

GBJ BYGG • SPONSRAD 

Letar du efter ditt nästa boende i Skåne med lagom avstånd till både stad och öppet hav? I ny och växande del av Höganäs uppför nu GBJ bygg 23 kvadratsmarta bostadsrätter där försäljning pågår. Lägenheterna om 1-3,5 rok, har fast prissättning och passar perfekt som både semesterbostad och året-runt-boende. Inflytt är planerad till Q4 2023.

Brf Tornlyckan, som just nu uppförs i sydöstra Höganäs, får ett minst sagt fördelaktigt läge. Då bostäderna kommer att vara belägna mellan stad och det öppna skånska landskapet, så kommer de som flyttar hit att kunna njuta av närheten till både bekvämligheter och storslagen natur. Ett stenkast från Brf Tornlyckan finns både Ica-butik, och skola (f-åk 9) samt gymnasium. Flertalet busshållplatser finns i området, samtidigt vill man uppmana till grön transport genom att ge cyklister och gångtrafikanter företräde. Havet, som bjuder in till både bad och promenader vid strandkanten, finns på nära avstånd och för längre dagsutflykter tar man sig med fördel till härliga Kullahalvön. 

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

För att så många som möjligt ska kunna hitta hem i härliga Höganäs så har lägenheterna i Brf Tornlyckan en varierad boendestorlek; från den kvadratsmarta 1:an, som passar perfekt som första bostad, upp till större 3,5:or. Kvarteret får en grön innergård och naturliga mötesplatser, exempelvis i form av grillplats. För att ta vara på utsikten får lägenheterna generösa balkonger och ostört hörnläge. Till samtliga bostäder ingår även förråd och ställplats för bil. 

1:an i Brf Tornlyckan karaktäriseras av en öppen och smart planlösning med sovalkov och balkong, här ryms allt man önskar sig av en bostad. 2:orna, med kök och vardagsrum i vinkel samt sovrum med ljusinsläpp i två väderstreck, finns i två olika utföranden. Välj mellan insynsskyddad uteplats på entréplan eller en bostad högre upp i huset med balkong. Sist men inte minst så finns 3,5:an med flexibel planlösning, här får du som bokar lägenheten själv välja om du önskar ett extra sovrum eller ej.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

För att de som bosätter sig i någon av Brf Tornlyckans lägenheter ska få en bostad som håller nu, och många år framöver, så är materialvalen noga utvalda av GBJ bygg för att tillsammans bilda en kvalitativ och tidlös helhet. Golven kläs med 3-stavs ekparkett förutom badrum och hall som får klinker. Köken med inbyggda vitvaror kommer från Ballingslöv och de helkaklade badrummen får inredning från FMM och IFÖ. Observera att vissa tillval går att göra om man önskar sätta en mer personlig prägel på sin bostad.

Kan någon av lägenheterna i Brf Tornlyckan vara det moderna och bekymmersfria boende som du har letat efter? Missa inte chansen att få vara en av de som får flytta in i ny och växande del av Höganäs Q4 2023. Försäljningen av Brf Tornlyckan pågår just nu med en prisbild från 950 000 kr. Läs mer och anmäl ditt intresse här!

 

Detta är en sponsrad nativeartikel skriven i samarbete med GBJ Bygg.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen