Sponsrad

Havsnära lägenheter med bykänsla i Blekinge

27 juni, 2022

GBJ BYGG • SPONSRAD 

Förändringens vindar blåser över idylliska Nättraby, en naturnära tätort utanför Karlskrona där socknens historia sträcker sig så långt bak som till medeltiden. Här kommer GBJ bygg att uppföra Brf Hejans Lycka, ett småskaligt kvarter med planerad byggstart efter sommaren. Missa inte chansen att få flytta in i någon av flerbostadshusens lediga lägenheter! 

Läs mer och anmäl ditt intresse här! 

Nättraby är ett väletablerat och naturnära bostadsområde beläget cirka en mil utanför Karlskrona centrum, GBJ byggs nyproducerade bostäder kommer således att få fint sällskap av idylliska gator och uppvuxen grönska. I dag finns både butiker och restauranger såväl som förskola och skola F-9 i Nättraby. I framtiden planerar man även att bygga ytterligare en skola.

För att bibehålla bykänslan så kommer GBJ byggs nyproducerade bostäder i Brf Hejans Lycka att bestå av enplans parhus samt flerbostadshus om två plan som rymmer 16 lägenheter. Bostäderna placeras även en bit in på en nybyggd kvartersgata för att skapa trygghet och avskildhet. Enplans parhusen är bokade men ännu finns chansen att få flytta in i någon av de välplanerade lägenheterna i flerbostadshusen om 2 eller 4 rok, boarean är på 55 eller 74 kvm.

Läs mer och anmäl ditt intresse här! 

Samtliga av lägenheterna i Brf Hejans Lycka är välplanerade och erbjuder en hög boendestandard, alla bostäder får även egen balkong eller uteplats. I de större lägenheterna är planlösningen dessutom flexibel där en vägg kan väljas till eller tas bort beroende på om man önskar ett tredje sovrum eller ej. 

2:orna om 55 kvm passar perfekt för singelhushållet eller det unga paret. 4:orna om 74 kvm, som enkelt går att göra om till en 3:a, passar perfekt för den växande familjen eller för de som bara önskar nyttja ett extra rum som arbetsrum eller gästrum. Bostäderna på markplan, med egen uteplats, är även lämpliga för det äldre paret som vill ha en lättskött bostad med huskänsla. Med det sagt kan vi också se barnfötter springa fritt på den privata gräsplätten medan föräldrarna hinner dricka upp eftermiddagskaffet på altanen i lugn och ro. Alla lägenheter får även egen parkeringsplats och ett förråd.

T.v. Exempel på planlösning för 2:a på plan 2 / T.h. Exempel på Planlösning för 3-4 rok på plan 2

Oavsett vilken lägenhet man väljer att slå sig till ro i så kan de som flyttar till Brf Hejans lycka förvänta sig en lägenhet med väl utvalda inredningsdetaljer och sobra materialval som håller nu och många år framöver. Samtliga golv i bostäderna har ett 3-stavs mattlackat ekgolv som standard med undantag för entrén där man lägger lättskött klinker, väggarna målas vita. Köksinredningen kommer från Ballingslöv och vitvarorna från kvalitetstillverkare. Badrummen, samtliga med tvättmaskin och torktumlare, har inredning från IFÖ. 

Har du blivit nyfiken på de nyproducerade lägenheterna med bykänsla i Nättraby och Brf Hejans Lycka? I dagsläget har du möjlighet att välja mellan en 2:a eller en 4:a på våning 1 eller 2. Prisbilden är 1 795 000 – 2 185 000 kr med planerat tillträde 2023.  Läs mer och anmäl ditt intresse här! 

 

Denna artikel är skriven i samarbete med GBJ Bygg

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen