Sex fantastiska balkonger!

När man tar fram utemöblerna så vet man att det är nära. Det kan vara att man hoppas att det ska vara nära. Tar man fram utemöblerna riktigt tidigt kanske man tror att det är ungefär som att tillbe solguden. Man ska naturligtvis inte ta fram utemöblerna för tidigt i Sverige. Vädret har tidigare visat sig vara opålitligt. Men samtidigt så längtar de flesta av oss så kolossalt mycket efter varma kvällar på balkongen, att det är svårt att inte vara ivrig.

En indikation på att det kanske är dags att börja damma av balkongmöblerna som stått i förrådet är när vi börjar närma oss den efterlängtade omställningen av klockan. Från vintertid till sommartid. Och det är glädjande nog något vi får göra nu på söndag den 29 mars.

Lagom till sommartidens comeback i våra liv har vi letat fram sex härliga balkonger här på Boneo.se. Bland våra bostadsannonser hittade vi de här pärlorna!

Hässelby södra villastad

Den här 60-talsvillan vid Hässelby strandbad har fotograferats utan möbler. Även balkongen är tillsynes helt tom, såvitt man kan se på bilderna från bostadsannonsen. Desto färre störningsmoment för den som vill låta fantasin skena iväg. Balkongen är härlig och lång och sträcker sig över nästan hela övre planets ena långsida (sovrummet undantaget)

Läs mer om bostaden och se fler bilder

Lorensberg, Göteborg

Takterrass men utan snedtak, några hundra meter från Götaplatsen. Här finns flera möjligheter till balkongupplevelse. Dels finns det en för huset gemensam balkong.  Som ägaren till den här lägenheten når från köket. Vill du istället ha en privat balkongstund kan du njuta av många soltimmar på den privata terrassen på hela 20 kvm.

Läs mer och se fler bilder 

Torsplan, Stockholm

I en av Stockholms coolaste byggnader, norra tornen, har du en helt fenomenal utsikt från den här balkongen. Milsvid utsikt över Stockholm, varje morgon till kaffet. Och det allra bästa är att du har två. Balkonger också. Förmodligen även två koppar kaffe till den här utsikten. Vem kan slita sig?

Läs mer och se fler bilder 

Kungsbacka, Göteborg

Om inte solen når dig på den här balkongen så kan förmodligen inte solen nå dig någonstans. Utsikten över havet som du har från det här huset i Kungsbacka slår det mesta.  En solnedgång här kan inte bli mer romantiskt. Om man vill ha något helt insynsskyddat så finns det dessutom en takterrass byggd i mitten av övre plan. Där solen kan nå dig men där nyfikna grannar är tämligen chanslösa.

Läs mer och se fler bilder 

Saltsjöö-Boo, Nacka

Det här får vi nästan säga är en kronjuvel bland balkonger. Och Kronjuvelen är också namnet på här våningen i det här kulturminnesmärkta huset från sekelskiftet. Från balkongen har du fri sikt och milsvid utsikt över Stockholms inlopp.

Läs mer och se fler bilder

Falsterbo, Vellinge

Bara 100 meter från Falsterbos berömda stränder hittar du denna fantastiska etagevåning. Som vi faktiskt redan skrivit om här på Boneo. Bostadsannonsen har varit en av de mest klickade här på sajten. För den som vill lägga sin själ i utemöbleringen finns det en del att jobba med här. Nedre plan har hela tre balkonger, och övre plan har denna helt enastående takterrass med eldstad.

Läs mer och se fler bilder

Blogger

Bostad till salu, Uteplats och trädgård

Alexander Erwik

Redaktör Boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen