Titta in i ladan som blev toppmodernt boende

30 januari, 2020

Vi förälskade oss direkt när vi såg det här radhuset bland bostadsannonserna. Rent tekniskt är det ett radhus, men för den som kommer flytta in här, kommer det förmodligen kännas mer som att bo i en villa. Det här hemmet har all lantlig idyllisk charm man kan önska sig, om det är det man önskar sig i jakten på en bostad.

Historiens vingslag gör sig påminda om man tittar på byggnadens utsida. Från framsidan ser det i mångt och mycket ut som en lada. Och visst är det en gammal lada som gjorts om till påkostade och moderna parhus. Ytterdörrarna skvallrar dock om att byggnaden är högst bebodd. Nu är äntligen ett av de sex parhusen till salu här på Boneo.

Här lever och bor människor i lantlig charm med en känsla av att bo på en gård. Men särskilt långt från storstad är det inte. Ladugården, som det här huset kallas, är en ombyggd lada på anrika Gården Rådan i Silverdal/Sollentuna. Just det här området har blivit en snackis där byggnader med kulturhistoriskt arv gjorts om till bostäder, och delar plats med nybyggen. Det blir en intressant och charmig mix för alla som bor här. Kommunikationerna till stan, eller till utlandsresan är god. Förutom närhet till Silverdals torg, finns god kommunikation till Sollentuna station där man enkelt kan ta sig till Stockholm city. Eller till Arlanda för den delen.

Nedan ser du några bilder från bostaden. Fler hittar du genom att följa länken nedan.

Här hittar du bostadsannonsen på Boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen