Vem köper villan för 150 miljoner? – intervju med mäklaren!

21 januari, 2022

Sveriges, just nu, dyraste villa har hittat till Boneo! Denna spektakulära bostad blev snabbt en snackis när den dök upp på marknaden i slutet av förra året och söker fortfarande ny ägare! Men vem ligger bakom detta uppmärksammade objekt i Viggbyholm? Har det någonsin tidigare byggts något liknande i Sverige? Vi tog ett snack med Michael Preber på Skeppsholmen Sothebys International Reality som förmedlar bostaden. 


 

Har du sett något liknande i Sverige tidigare? Vem är det som ligger bakom detta projekt?

– Jag har inte gjort det efter snart mina 20 år som mäklare. Denna bostad är helt unik, något liknande finns inte i Sverige. Denna typ av fastigheter finns mer i utomlands som LA. De som ligger bakom detta projekt är nuvarande ägare och hans fru som byggt 5 andra motsvarande hus runtom i världen.

Helikopterplatta, infinitypool och garage med sportbilar – se alla bilder här!

Du som har varit på plats – vad är det som gör denna bostad så speciell, förutom prislappen då? 

– Känslan går inte att beskriva utan man måste vara på plats. Jag blir lika tagen varje gång jag är där. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och poolen smälter samman med havet och byggnaden. Det är även genomgående fantastiska materialval där varje detalj är noga utvald.


BOSTADSFAKTA

Antal rum: 18 rok
Boarea: 461 kvm
Utgångspris: 150 000 000 kr
Ansvarig mäklare: Michael Preber, Skeppsholmen Sothebys International Realty 

Hur känns det att få förmedla denna fantastiska fastighet? Vad krävs av dig som mäklare för att hitta rätt köpare? 

– Varje uppdrag som jag tar hand om är unikt och jag försöker alltid se till säljarens bästa oavsett  typ av villa eller våning. Men det är klart att jag är ödmjukt stolt över att få hjälpa säljarna med denna magiska villa. Det krävs en fingertoppkänsla att hitta rätt kund för denna typ av hus. Jag är tacksam att vi på Skeppsholmen Sothebys har ett så otroligt starkt nätverk båda här hemma och i utlandet. Här krävs det fokus och stark marknadsföring. Vi pratar just nu med en handfull intressenter.

Vill du veta mer om detta objekt? Kontakta mäklare Michael Preber här!

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen