Sponsrad

5 anledningar – därför ska du ta hjälp med flyttstädningen

16 november, 2021

QLEANO • SPONSRAD 

Det finns många anledningar till varför du ska anlita flyttstädning när det är dags att flytta. Oavsett om du flyttar ifrån en bostadsrätt eller hyresrätt så är flyttstädningen obligatorisk. Listan på saker som behöver göras under en flyttstädning är lång och många gånger behöver du lägga ner både tid och pengar i form av nya produkter för att genomföra flyttstädningen på rätt sätt. Nedan är fem anledningar till varför du ska ta hjälp med din flyttstädning.

1. En sak mindre att tänka på

Det är många saker att tänka på under en flytt. Gör du valet att anlita flyttstädning så får du iallafall en sak mindre att tänka på. I dag finns det dessutom flertalet tjänster där du kan jämföra pris, lediga tider och villkor för att hitta den flyttstädfirma som passar dig bäst.

Vill du få en prisindikation på din flyttstädning? Läs mer och få svar inom en minut!

2. Minska risken för skador

En flyttstädning som inte utförs på rätt sätt kan innebära skador på både ytor och personer. Om du flyttstädar själv kan du exempelvis råka använda fel städartikel på en känslig yta vilket kan medföra både fläckar och repor som är svåra att få bort. Det kan också vara en god idé för de som har högt i tak eller andra svåråtkomliga ytor hemma att anlita flyttstädning. Detta då firman som flyttstädar har med sig speciella verktyg och stegar för att kunna komma åt ordentligt.

3. Spara både tid och pengar 

Även om flyttstädning kostar så kan vi lova att du i slutändan ändå sparar både tid och pengar. De som hjälper dig med din flyttstädning är vana vid att flyttstäda och är därför tidseffektiva. Risken för att de som hjälper dig att flyttstäda ska glömma någonting är också mindre än om du utför jobbet själv. De som kommer för att flyttstäda har även med sig alla städartiklar vilket innebär att du själv inte behöver handla nya produkter som kan behövas inför en flyttstädning. 

Vill du boka en effektiv flyttstädning för ett rimligt pris – läs mer här!

4. Slipp deposition och dålig stämning 

Oavsett om du flyttar ifrån en bostadsrätt eller hyresrätt så finns det regler på att flyttstädningen behöver vara korrekt genomförd, varför då inte vara på den säkra sidan? Om flyttstädningen inte blir godkänd vid utflytt från hyresrätt kan du behöva betala depositionen på tusentals kronor. För dig som flyttar ut från en bostadsrätt eller ett hus kan det också bli en både kostsam och tröttsam historia då säljaren kan kräva att flyttstädning genomförs igen. Om du anlitar flyttstädning garanteras du som kund att flyttstädningen kommer att passera eventuella kontroller.

5. Unna dig 

Helt ärligt så är flyttstädning ganska tråkigt, varför då inte anlita proffs som gör ett garanterat bra jobb under kort tid och till ett fast pris? 

Varför inte unna dig en flyttstädning? Läs mer här!

 

Detta är en annons från Qleano. Läs mer om Qleano här.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen