Boneo Awards 2023 — vinnarna avslöjar sina framgångsrecept

1 mars, 2024

Boneo Awards är ett initiativ från oss på Boneo med syftet att lyfta fram de duktiga mäklare och kontor som stuckit ut lite extra under året. Genom att uppmärksamma dessa profiler hoppas vi kunna inspirera andra i mäklarbranschen. Vi har pratat med årets vinnare i kategorierna Årets mäklare, Årets kontor och Årets ambassadör. Ta del av deras tankar om hur man kan använda Boneo för att skapa mervärde för sina kunder nedan. Vem vet, kanske är det du eller ditt kontor som vinner pris nästa år?

Vinnare av ÅRETS MÄKLARE — Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Daniel AdelssonBjurfors Mölndal hade flest nya affärer på Boneo under förra året och tilldelas därför priset Årets mäklare 2023. Då Daniel är mäklare i en stad med tuff konkurrens så bad vi honom att dela med sig av sitt framgångsrecept samt tips på hur man kan använda Boneo för att sticka ut ur mängden. 

Årets mäklare på Boneo 2023, hur känns det och vad är ditt framgångsrecept? 

— Det känns jättebra och jag är tacksam över att ha fått förtroendet från så många säljare under året. Jag tror mycket på att ha tålamod och rätt förväntningar, när utbudet av till salu-bostäder är högt så tar det generellt längre tid att sälja. 

Hur använder du Boneo i ditt dagliga arbete som mäklare? 

— Jag pratar mycket om Boneo, samt vilket värde tjänsterna har, under mina försäljningsprocesser. Framförallt när det handlar om kommande försäljningar, där är Boneo en bra kanal för att nå potentiella köpare.

Vinnare av ÅRETS KONTOR — Mäklarhuset Norrtälje

Boneo delar ut priset Årets kontor till det mäklarkontor som hade flest nya affärer på Boneo under 2023. Stort grattis till Mäklarhuset Norrtälje, som tog hem priset denna gång. Nedan delar Linda Zetterström, kontorschef och delägare, med sig av kontorets framgångsfaktorer samt hur de använder Boneo för att hitta relevanta spekulanter till sina objekt. 

Grattis till vinsten Linda! Vad tror ni ligger bakom att ert mäklarkontor hade flest affärer på Boneo under 2023? 

— Tusen tack! Boneo är en oerhört viktig kanal, vilket vi upptäckte tidigt. Som marknadsledande kontor i Norrtälje kommun är det en självklarhet att alla våra bostäder ska synas där, precis lika självklart har det blivit för våra säljare.

Har ni några tips på hur andra mäklarkontor kan använda Boneo för att hitta relevanta spekulanter till sina objekt?

— Ett bra första steg är att läsa på om Boneos produkter och tjänster för att förstå värdet för er som mäklarkontor. Flera av våra kunder vill att deras bostäder ska synas ett tag innan skarpt “Till salu-läge”, där finns Boneos fantastiska lösning “På G” som gör att vi når ut i tidigt skede till potentiella spekulanter. Jag vill även nämna Boneos matchningsmejl som gör att potentiella intressenter, som i framtiden kan bli köpare, inte missar någon bostad.

Vinnare av ÅRETS AMBASSADÖR — Johan Leijonhufvud, Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Sist men inte minst så vill vi presentera vinnaren av priset Årets ambassadör. En viktig kategori med syftet att lyfta fram en mäklare som har ställt upp och sålt in Boneos varumärke med både professionalism och entusiasm under året. Grattis till årets vinnare Johan Leijonhufvud på Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Du blev Årets ambassadör 2023. Vad är det bästa med Boneo enligt dig?

Boneo är en bostadsplattform som annonserar bostäder på ett både träffsäkert och kostnadseffektivt sätt, något som uppskattas av både mig som mäklare samt mina säljare.  

Ditt val att cykla mycket i arbetet har gjort dig unik i branschen. Märker du även av att valet att använda Boneo gör att du sticker ut på ett positivt sätt vid intag och liknande?

Min erfarenhet är att det tar tid att bygga ett varumärke och fylla det med värde. Med det sagt så har jag flera gånger upplevt att Boneos annonsering varit det som gjort att en säljare väljer mig som mäklare istället för en konkurrent. Boneos bevakningsmejl är träffsäkra och jag kommer att följa framtida utveckling av de andra leadstjänsterna med spänning. 

Vill ert kontor ha en genomgång om hur ni kan använda Boneo? Kontakta vår Customer Success Manager, Filip Ullhag här

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen